Σρόιτερ - Μπούκη: Η έξοδος με τις κόρες τους και το απίθανο λευκό outfit της Ιωάννας
Gossip Cam

Σρόιτερ - Μπούκη: Η έξοδος με τις κόρες τους και το απίθανο λευκό outfit της Ιωάννας

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και βρέθηκαν μαζί με τις κόρες τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μπορεί να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, δεν παραλείπει στον ελεύθερο του χρόνο να περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, μπορεί να είναι άψογος επαγγελματίας είναι όμως παράλληλα και ένας υπέροχος και τρυφερός σύζυγος και μπαμπάς.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη Σρόιτερ με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη αλλά και τις δύο του κόρες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο οποίο είχαν παρευρεθεί για να παρακολουθήσουν την παράσταση του Sankara.

Όπως καταλαβαίνετε δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι ούτε από τους παρευρισκόμενους αλλά ούτε και από τους παπαράτσι.

Αυτή που τράβηξε πάνω της όλα τα φλας φυσικά ήταν η Ιωάννα Μπούκη, η οποία επέλεξε να φορέσει για την έξοδό της, ένα λευκό παντελόνι και μία λευκή μπλούζα συνδυασμένη με μαύρες μπότες και σίγουρα αυτή της την εμφάνιση αξίζει να την αντιγράψεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved