Nightout για Τούνη- Αλεξάνδρου- Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!
Gossip Cam

Nightout για Τούνη- Αλεξάνδρου- Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη  είναι ένα από τα ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δημόσιες εμφανίσεις τους πάντα τραβούν τα βλέμματα. 

Όσο τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι επώνυμοι πραγματοποιούν ολοένα και περισσότερες εμφανίσεις, μιας και έχουν μπει για τα καλά σε γιορτινή διάθεση και αυτό θέλουν να δείξουν και προς τα έξω.

Την Δευτέρα το βράδυ (20-12) ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού κέντρου ευεξίας, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το παρόν και να χαμογελούν στο φάκο, αποδεικνύοντας πως βρίσκονται σε απόλυτα χαρούμενο και χριστουγεννιάτικο mood.

Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη αγκαλιά με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι αν και είναι λίγο καιρό μαζί, έχουν ταιριάξει απίστευτα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα προς τα έξω, αφού και οι ίδιοι το δηλώνουν άμεσα. Η κάμερα του gossip-tv τους αποθανάτισε σε τρυφερές στιγμές λίγες ώρες μετά την μικρή απόδρασή τους στην χιονισμένη Αράχωβα, την οποία το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Επίσης, συναντήσαμε και την Βρισηίδα Ανδριώτου λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, αφού η ίδια θα συμμετέχει φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης, με την ομάδα των Διασήμων. Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν να μιλήσουν σχεδόν ένα χρόνο, αφού όπως έχουν πει και δημόσια είχαν προσωπικές διαφωνίες, που τις οδήγησαν ρε ρήξη.

Ανάμεσα στους celebrities που συναντήσαμε, ανάμεσά τους είδαμε: την Ναταλία Δραγούμη, την Δωροθέα Μερκούρη, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τη Μαρία Κορινθίου, τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, τη Μάγκι Χαραλαμπίδου, τον Δημοσθένη Τζουμάνη, την Ελένη Τσολάκη, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Κώστα Φραγκολιά, την Χριστίνα Αλεξανιάν, την Βίκυ Κάβουρα, τον Ιωάννη Μελισσανίδη και άλλους πολλούς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved