Ρένεση και Δούκα στη συναυλία Αλληλεγγύης για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»
Gossip Cam

Ρένεση και Δούκα στη συναυλία Αλληλεγγύης για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Η Κλέλια Ρένεση και η Ζέτα Δούκα βρέθηκαν στην συναυλία Αλληλεγγύης για την Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Μια εντυπωσιακή συναυλία αλληλεγγύης, στην οποία συμμετείχαν πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου για τα 10 χρόνια της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». Τα έσοδα της συναυλίας πήγαν στην ενίσχυση και συνέχιση του έργου της κοινωνικής κουζίνας.

«10 χρόνια πέρασαν και για μένα είναι σαν να είναι σήμερα να πηγαίνω στη λαϊκή της οδού φυλής και να ζητάω από πιτσαρία να μου δώσει αυτά τα μπολάκια συσκευασίας να βάλω μέσα τις 20 μερίδες που είχαμε μαγειρέψει σπίτι μας. 15.000.000 περίπου μερίδες μέχρι σήμερα από τότε, μόνο με την δίκη σας προσφορά. Ευχή μας να μην χρειαστεί να υπάρχουμε αύριο!!

Εδώ από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα, ο μόνος χορηγός η ανθρώπινη καρδιά. Οποίος μπορεί ό,τι μπορεί, αν μπορεί και θέλει. Γιατί Ο Άλλος Άνθρωπος είναι μέσα μας, και είναι Ελεύθερος και Δυνατός και είσαι ΕΣΎ!!!», αναφέρει ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε ανάρτησή του, στο facebook.

Δείτε την gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved