Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βόλτα στα βόρεια προάστια για Χριστουγεννιάτικα ψώνια!
Gossip Cam

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βόλτα στα βόρεια προάστια για Χριστουγεννιάτικα ψώνια!

Εν όψει Χριστουγέννων και της επικείμενης πρωτοχρονιάς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τις βόλτες της, με σκοπό να πάρει όσο περισσότερα δώρα μπορεί για τους αγαπημένους της ανθρώπους. 

Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Ελλάδας, με μια αξιοζήλευτη καριέρα και στο εξωτερικό, αφού η ίδια αγαπάει αυτό που κάνει και αφιερώνει πολύ χρόνο από την καθημερινότητά της για να το πετύχει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τους δυο πρώτους κύκλους του GNTM, όπου ήταν μια από τους κριτές, που βοήθησε τα παιδιά να βελτιωθούν και να εξελιχθούν, ώστε να έχουν μια πολύ όμορφη καριέρα στον χώρο της μόδας. Η ίδια σήμερα ανήκει στην ομάδα του Style me Up, του τηλεπαιχνιδιού του ALPHA, που στόχο έχει να αλλάξει την εμφάνιση πολλών κοριτσιών και να την αναβαθμίσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την όμορφη Ηλιάνα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, να κάνει τις βόλτες της και να προχωράει σε αγορές δώρων για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Ηλιάνα επέλεξε ένα απόλυτα καθημερινό outfit με λευκό φούτερ και μαύρο κολάν, ώστε να είναι άνετη και να μπορεί να κάνει τα ψώνια της με ευκολία.

Πλησιάζοντας προς την αλλαγή του χρόνου άλλωστε, αυτό που προσπαθούμε όλοι είναι να δώσουμε λίγη χαρά στους οικείους μας, να περάσουμε όμορφα με τους δικούς μας ανθρώπους και να κάνουμε όσο περισσότερα δώρα μπορούμε.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Οι celebrities στόλισαν και αυτά είναι τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη

Σπάνια σόλο βραδινή έξοδος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved