Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ντυμένη Αγιοβασιλίτσα στους δρόμους της Γλυφάδας!
Gossip Cam

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ντυμένη Αγιοβασιλίτσα στους δρόμους της Γλυφάδας!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αγαπάει τις Χριστουγεννιάτικες μέρες και το απέδειξε με την ιδιαίτερη εμφάνισή τους σε κεντρικούς δρόμους των νοτίων Προαστίων. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, το οποίο την ακολουθεί χρόνια και απολαμβάνει τα τραγούδια της με κάθε ευκαιρία, τα χορεύει και διασκεδάζει με αυτά.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μια δυναμική γυναίκα με έντονη και γεμάτη καθημερινότητα, χωρίς αυτό φυσικά να την εμποδίζει από το να κάνει τις βόλτες της και να κερδίζει έτσι λίγες στιγμές χαλάρωσης. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την αποθανάτισε σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας να κάνει την πρωινή της βόλτα και καταλάβαμε απόλυτα ότι έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και των Χριστουγέννων, αφού το πρόδωσαν τα "αξεσουάρ" της.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επέλεξε για την βόλτα της ένα αθλητικό oufit με λευκές υπέροχες φόρμες, που σίγουρα της πηγαίνουν πολύ και η ίδια έχει πει ότι τις επιλέγει πολύ στην καθημερινότητά της, γιατί την κάνουν να αισθάνεται και πολύ πιο άνετα. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το χριστουγεννιάτικο σκουφάκι της, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το ολόλευκο συνολό της και έδινε αυτήν την ιδιαίτερη πινελιά αισιοδοξίας στην εμφάνισή της.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το ιδιαίτερο σύνολο της Ειρήνης Παπαδοπούλου:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Όλες οι εμφανίσεις, οι αποχωρήσεις και τα ζευγάρια που θα δούμε στον τελικό

J2US: Ολοταχώς για τον μεγάλο τελικό! Οι εμφανίσεις των ζευγαριών, οι εκπλήξεις και η αποχώρηση!

J2US: Την... είπε η Βανδή στον Καφετζή: «Αυτά αλλού James!» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved