Άσπα Πρεδάρη: Στην πρώτη βραδινή έξοδο μετά το Survivor! Τα τρυφερά τετ α τετ με τον σύντροφό της
Gossip Cam

Άσπα Πρεδάρη: Στην πρώτη βραδινή έξοδο μετά το Survivor! Τα τρυφερά τετ α τετ με τον σύντροφό της

Η Άσπα Πρεδάρη ίσως να υπήρξε και η πιο αθόρυβη παρουσία του φετινού Survivor. Τώρα που γύρισε όμως, είπε να το ρίξει έξω!

Η μελαχρινή καλλονή η οποία πρόσφατα έκανε και μία μικρή αλλαγή στην εμφάνισή της κόβοντας τα μαλλιά της, δείχνει πλέον να είναι απολύτως καλά και να απολαμβάνει κάθε στιγμή της με τα αγαπημένα της πρόσωπα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια είχε δηλώσει γι' αυτή την εμπειρία της, κάνοντας... focus στον άλλοτε συμπαίκτης της Σπύρο Μαρτίκα:

«Θέλω να πω ότι γελάω κάθε φορά που ακούω την φράση «σχέδιο Μαρτίκα». Όταν ένας άνθρωπος ψηφίζει έναν άλλον στο Survivor και καταφέρνει αυτόν που ψήφισε να φύγει. Όποιος έχει στρατηγική καλά κάνει. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής... Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα του Μαρτίκα! Πιστεύω ότι ζει για αυτό. Από την πρώτη εβδομάδα τον έλεγα δήμαρχο και του αρέσει να βγάζει λόγους. Δηλαδή μπορεί να βγάλει έναν μεγάλο λόγο ακόμα και για την ντομάτα».

Μετά την επιστροφή της, η Άσπα δείχνει να έχει αφήσει όλα αυτά στο μακρινό παρελθόν και απολαμβάνει στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους ο αγαπημένος της Θωμάς Βούζας ο οποίος τη στήριζε από την πρώτη στιγμή της προσπάθειάς της στο Survivor. Μαζί έκαναν βραδινή έξοδο στο Beluga απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές διασκέδασης που τόσο τούς είχαν λείψει.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές τους κατά τις οποίες ήταν εμφανές πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved