Μαριαλένα Ρουμελιώτη-Σάκης Κατσούλης: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
Gossip Cam

Μαριαλένα Ρουμελιώτη-Σάκης Κατσούλης: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης συναντήσαμε το αγαπημένο μας ζευγάρι από το περσινό survivor, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι Μαριαλένα και Σάκης, βγήκε βράδυ για ποτό στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Theatro και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί για να τους φωτογραφίσει.

Τι κι αν πέρσι βρίσκονταν σε μια μικρή κόντρα μέσα στο survivor, καθώς το ζευγάρι είχε χωρίσει με άσχημο τρόπο, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Μαριαλένα, πολύ γρήγορα ήρθαν αρκετά κοντά και όλοι περίμεναν πως θα συνεχιστεί αυτή η αγάπη μεταξύ τους και έξω από το παιχνίδι. Και να...που «έπεσαν» μέσα!

Πλέον Σάκης και Μαριαλένα είναι αχώριστοι, και όπου κι αν σταθούν και βρεθούν ο ένας έχει πάντα στο πλευρό του τον άλλον. Απ' ότι φαίνεται λοιπόν, δεν επιβίωσαν μόνο οι ίδιοι μέσα στο παιχνίδι, «επιβίωσε» και ο μεγάλος τους έρωτας!

Για την έξοδό της η Μαριαλένα επέλεξε να φορέσει ένα άκρως σέξι τοπ και από κάτω μια μακριά μαύρη παντελόνα, ενώ ο Σάκης φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο από μέσα. Έτοιμος γαμπρός! Λέτε να κάνει πρόβα;

Δείτε την gallery που ακολουθεί απο την έξοδο του ζευγαριού

Διαβάστε επίσης

Η ατάκα του Κατσούλη για το ενδεχόμενο γάμου που έκανε την Ρουμελιώτη να του την... πει on camera

Ρουμελιώτη - Κατσούλης: Έγιναν "καπνός" όταν ρωτήθηκαν για τον γάμο τους!

Survivor: Κατσούλης - Μαριαλένα: Απόδραση στην Μύκονο μες το καταχείμωνο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved