Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Οι αγκαλιές και τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού
Gossip Cam

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Οι αγκαλιές και τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, να διασκεδάζουν σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της showbiz είναι ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου οι οποίοι καταφέρνουν να κρατάνε «ζωντανό» τον έρωτά τους έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Vox για να διασκεδάσει και να απολαύσει από κοντά την αγαπημένη τους φίλη, Νατάσα Μποφίλιου, ενώ δεν έλειπαν οι αγκαλιές και τα τρυφερά φιλιά.

Και όχι λοιπόν… ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα και ζωντανό παράδειγμα είναι ο Κωστής με την Τόνια, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι όσο περνάει ο καιρός ο έρωτάς τους γίνεται πιο δυνατός.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv «έπιασε» το ζευγάρι να απολαμβάνει την μουσική βραδιά αγκαλιά, ανταλλάσοντας βλέμματα και λόγια αγάπης.

Η Τόνια Σωτηροπούλου για την έξοδο της επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο c-throu μπλουζάκι και ένα μαύρο τζιν παντελόνι, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας φόρεσε ένα καφέ καρό πουκάμισο συνδυάζοντάς το με μαύρο παντελόνι.

Δείτε την gallery που ακολουθεί με τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού

Διαβάστε επίσης

Έξαλλη η Τόνια Σωτηροπούλου: «Κάνω ότι θέλω, είναι φοβερή αγένεια να με ρωτάνε για...»

Τόνια Σωτηροπούλου: 5+1 office looks για τέλειες εμφανίσεις! Πάρε ιδέες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved