Η Εύη Φραγκάκη για ψώνια με τον σύντροφό της, δίχως ίχνος μακιγιάζ!
Gossip Cam

Η Εύη Φραγκάκη για ψώνια με τον σύντροφό της, δίχως ίχνος μακιγιάζ!

Για ψώνια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Γιώργο Φιλόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv «τσάκωσε» την Εύη Φραγκάκη και τον σύντροφό της, Γιώργο Φιλόπουλο να περπατούν στους διαδρόμους του μεγάλου εμπορικού κέντρου των Βορείων Προαστίων και να κάνουν τα ψώνια τους παρέα.

Αναμφισβήτητα, η Εύη Φραγκάκη είναι από τις πιο σέξι παρουσιάστριες και δεν έχει ανάγκη ούτε από έντονα μακιγιάζ ούτε από προκλητικές εμφανίσεις. Ότι κι αν φορέσει, και όπως κι αν βαφτεί το σεξαπίλ της δημοσιογράφου όχι μόνο δε χάνεται… αλλά κάνει μπαμ και από μακριά!

Για την βόλτα της, η Εύη επέλεξε ένα φαρδύ τζιν παντελόνι το οποίο αποτελεί τάση τα τελευταία χρόνια ενώ παράλληλα κολακεύει και όλες τις σιλουέτες και από πάνω επέλεξε μια υπέροχη γαλάζια γούνα η οποία όπως θα δείτε και στην gallery, ταιριάζει άψογα στην ξανθιά παρουσιάστρια με το κοντό της μαλλί.

Να σημειωθεί πως η Εύη Φραγκάκη και ο Γιώργος Φιλόπουλος μας έχουν συνηθίσει στις κοινές τους εμφανίσεις. Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, και έχουν κάνει σημαντικά βήματα στις σχέσεις τους και μπορούμε να πούμε πως έχουν γίνει πλέον αχώριστοι. Επιλέγουν να πηγαίνουν μαζί σε όμορφα μέρη, να μοιράζονται καθημερινά όμορφες στιγμές, ενώ το σημαντικότερο βήμα το έχει κάνει η παρουσιάστρια, η οποία έχει γνωρίσει τον γιο της στον σύντροφό της, Γιώργο.

Δείτε την gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης

Happy Day: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή του Alpha – Η ανακοίνωσή της!

Η Μαρία Φραγκάκη στο gossip-tv: «Αυτή η χρονιά να μας κάνει να αγαπάμε περισσότερο»

Εύη Φραγκάκη: Με σικ εμφάνιση και την πιο ωραία παρέα! Δες πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved