Ana Beatriz Barros: Το σέξι αγγελάκι της Victoria’s Secret στη Γλυφάδα με την οικογένεια της
Gossip Cam

Ana Beatriz Barros: Το σέξι αγγελάκι της Victoria’s Secret στη Γλυφάδα με την οικογένεια της

Η Ana Beatriz Barros και ο σύζυγός της Karim El Chiaty βρέθηκαν στους δρόμους της Γλυφάδας έχοντας στο πλευρό τους τα παιδιά τους.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο, Ana Beatriz Barros και ο μεγιστάνας σύζυγός της, Karim El Chiaty απαθανατίστηκαν από τον φακό του gossip-tv στα Νότια Προάστια την ώρα που επέβαιναν στο όχημα τους. Από την αγκαλιά του μοντέλου μάλιστα, δεν έφυγαν λεπτό τα παιδάκια της.

Το γνωστό μοντέλο της Victoria’s Secret που έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές επάνω στην πασαρέλα ως σέξι αγγελάκι, βρίσκεται μόνιμα το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα μαζί με τον ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, Karim El Chiaty καθώς η αγάπη τους για την χώρα μας είναι πλέον δεδομένη.

Συγκεκριμένα νοικιάζουν ένα σπίτι στα Νότια Προάστια από την πρώτη καραντίνα, μιας και ένιωθαν περισσότερη ασφάλεια από την προηγούμενη κατοικίας τους, η οποία βρίσκονταν στον Λονδίνο.

Η Ana Beatriz Barros από πολύ παλιά ξεκίνησε να δείχνει δείγματα αγάπης για την χώρα μας, αφού από το 2012 άρχισε να επισκέπτεται την Μύκονο, ενώ στην συνέχεια επέλεξε να κάνει στο νησί των ανέμων τον φαντασμαγορικό γάμο της.

Δείτε την gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης

Ana Beatriz Barros: Πήγε Μύκονο και τα έτσουξε λίγο παραπάνω!

Ο γάμος των 5 εκ. στη Μύκονο, η αυθαίρετη εξέδρα και οι αντιδράσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved