Αθερίδης: Γιατί Θοδωρή μας τρως μόνος σου; Η Σμαράγδα πού είναι;
Gossip Cam

Αθερίδης: Γιατί Θοδωρή μας τρως μόνος σου; Η Σμαράγδα πού είναι;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv «τσάκωσε» τον Θοδωρή Αθερίδη να τρώει ολομόναχος στην Βουκουρεστίου.

Και ενώ οι υποχρεώσεις του Θοδωρή Αθερίδη «τρέχουν», ο ηθοποιός θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα, και έτσι βρέθηκε να κάνει μια μικρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να απολαμβάνει το φαγητό του στη Βουκουρεστίου.

Ντυμένος casual, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, χάρηκε για λίγο ένα μικρό break από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αφιέρωσε χρόνο μόνο για εκείνον. Πολυάσχολος όπως και η σύντροφος ζωής του, Σμαράγδα Καρύδη, σπάνια βρίσκει λίγο χρόνο για να τον αφιερώσει για την προσωπική του ευχαρίστηση.

Άλλωστε, είναι ένας από τους ηθοποιούς εκείνους που στο ενεργητικό του έχει μια σειρά από επιτυχίες σε θέατρο, κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση, ενώ κάποιες από αυτές τις έχει και σκηνοθετήσει. Μάλιστα, σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε δηλώσει: «Φέρε να ξανακάνω ό,τι θέλεις», αποδεικνύοντας έτσι πως αγαπά ό,τι κι αν κάνει.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Μικρό Παλλάς όπου παραδίδει «Μαθήματα κωμωδίας» στην Δήμητρα Ματσούκα, στον Αντώνη Κρόμπα, στον Δημήτρη Σαμόλη και στην Αναστασία Τσιλιμπίου.

Δείτε την gallery που ακολουθεί από την έξοδο του ηθοποιού

Διαβάστε επίσης

Θοδωρής Αθερίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί με την Σμαράγδα Καρύδη!

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ελένη Γκασούκα που δεν περιμέναμε

Θοδωρής Αθερίδης: Άνοιξε σαμπάνιες στην κοπή της πίτας στο θέατρο Μικρό Παλλάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved