Οι celebrities στους δρόμους για τα τελευταία πασχαλινά ψώνια
Gossip Cam

Οι celebrities στους δρόμους για τα τελευταία πασχαλινά ψώνια

Το Πάσχα έφτασε και οι celebrities βγήκαν για τα τελευταία τους ψώνια.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr «τσάκωσε» για άλλη μια φορά τους celebrities που βγήκαν για τα τελευταία τους ψώνια, σε εμπορικά κέντρα αλλά και σε δρόμους της Αθήνας. Συγκεκριμένα απαθανατίστηκε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, η αστυνομική ρεπόρτερ Άρια Καλύβα και το μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εθεάθη να περπατά στο Κολωνάκι φορώντας ένα casual σύνολο. Ένα military παντελόνι, ένα μπεζ φούτερ και αθλητικά λευκά παπούτσια επέλεξε να φορέσει ο τραγουδιστής στα ψώνια του, ενώ είχε μαζί του ένα σακίδιο πλάτης και δεν αποχωρίστηκε στιγμή τα γυαλιά ηλίου του.

Η αστυνομική ρεπόρτερ και στενή συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, η Άρια Καλύβα επέλεξε να κάνει τα ψώνια της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Εμείς την «τσακώσαμε» την ώρα που έκανε ένα μικρό διάλλειμα από τα ψώνια της μιλώντας μάλιστα συνεχώς στο κινητό της τηλέφωνο.

Τέλος, η όμορφη Στέλλα Γιαμπουρά επέλεξε το κέντρο της Αθήνας για να κάνει τα πασχαλινά της ψώνια. Για την έξοδο αυτή επέλεξε ένα απλό αθλητικό σύνολο το οποίο διέγραφε άψογα το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις εξόδους των celebrities.

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Γιαμπουρά: Η συνάντηση με την παραγωγή για το survivor και το χρηματικό ποσό

Αργυρός: Γέλιο μέχρι δακρύων με το πρωταπριλιάτικο αστείο του Φάνη Λαμπρόπουλου! (video)

Στέλλα Γιαμπουρά: Την «τσακ

ώσαμε» με το σκυλάκι της και πόζαραν στο φακό μας! (Photos)

Η Καλομοίρα με τον σύζυγό της διασκέδασαν σε Αργυρό- Φουρέιρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved