Ματθίλδη Μαγγίρα: Για shopping therapy με την κόρη της Λήδα Φόστερ!
Gossip Cam

Ματθίλδη Μαγγίρα: Για shopping therapy με την κόρη της Λήδα Φόστερ!

Μία ευτυχισμένη μαμά είναι η Ματθίλδη Μαγγίρα η οποία κάτω από τη θεατρική σκηνή και τα εκτυφλωτικά φώτα της είναι πάντα πολύ στοργική για την κόρη της Λήδα Φόστερ

Η 19χρονη κόρη της γνωστής show woman είναι πολύ δεμένη με τη μητέρα της και παρ' όλο που μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αμερική -για σπουδές- και Ελλάδα, θέλει όταν βρίσκεται εδώ να περνάει χρόνο με τη μητέρα της στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Την ίδια αδυναμία βέβαια τρέφει προς τη 19χρονη νέα και η μητέρα της η οποία έχει δηλώσει πολλές φορές κατά το παρελθόν πως η Λήδα είναι η απόλυτη προτεραιότητά της παρ' όλο που πλέον είναι ενήλικη και μπορεί να ορίζει τη ζωή της.

Μαμά και κόρη προ ημερών εθεάθησαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και να κάνουν shopping therapy, δείχνοντας πολύ χαρούμενες.

Μάλιστα, η Λήδα έδειξε να έχει μεγάλη όρεξη να αλλάξει την γκαρνταρόμπα της και επιδόθηκε σε... ανελέητα ψώνια, ζητώντας συχνά την γνώμη της μητέρας της.

Εκείνη επίσης έδειχνε να απολαμβάνει αυτή τη βόλτα μιας και σπάνια καταφέρνει, λόγω υποχρεώσεων να βρει χρόνο για τόσο χαλαρές στιγμές με το παιδί της.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved