Τζένη Μπότση: Το weekend στη Χίο και η έκπληξη της κόρης της Αλίκης την ημέρα της μητέρας
Gossip Cam

Τζένη Μπότση: Το weekend στη Χίο και η έκπληξη της κόρης της Αλίκης την ημέρα της μητέρας

Στη γραφική Χίο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Τζένη Μπότση με την κόρη της Αλίκη

Η αγαπημένη ηθοποιός που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" αλλά εμφανίζεται και στη σειρά της ΕΡΤ, "Χαιρέτα μου τον πλάτανο", βρέθηκε στο πανέμορφο νησί καλεσμένη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη και της συζύγου του, Δήμητρας Μουτζούρη για ένα διήμερο γνωριμίας με τις ομορφιές και τις γεύσεις της περιοχής.

Αχώριστη με την 2χρονη πιτσιρίκα της και αφού ο μπαμπάς της μικρής Αλέξανδρος Μιχαλάς έπρεπε να ταξιδέψει στην Κέρκυρα για επαγγελματικές του υποχρεώσεις, η Τζένη Μπότση ταξίδεψε στη Χίο με την μικρή Αλίκη που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση.

Μια κούκλα, κατάξανθη και πανέξυπνη μας χάρισε απίθανες στιγμές με το σκέρτσο και το γέλιο της. (Σκόρδα)

Το πρωινό της ημέρας της μητέρας τις βρήκε να απολαμβάνουν το πρωινό τους στο ξενοδοχείο που φιλόξενησε την αποστολή στη Χίο. Κι ενώ η Τζένη Μπότση έτρωγε η μικρή βγήκε στον κήπο του ξενοδοχείου με τη φίλη της μητέρας της, Γωγώ Αυγερινοπούλου (που είχε και την οργάνωση και επικοινωνία του ταξιδιού για την Περιφέρεια) και μαζεύοντας λίγα λουλούδια επέστρεψε στη μαμά της φωνάζοντας: "Χόνια πολλά μαμά! Σου έκανα Εκπητση!"

Είναι περιττό να σας πούμε για τη συγκίνηση της μαμάς Τζένης στην έκπληξη της πιτσιρίκας της. Έλιωσε και μαζί της λιώσαμε κι εμείς.

Λίγες ώρες αργότερα μαζί με συγγενικά πρόσωπα του συντρόφου της, που κατοικούν μόνιμα στο νησί και ήταν ευκαιρία να τους δει και η ίδια και η μικρή, βρέθηκαν στην παραθαλάσσια Λαγκάδα, όπου και συναντήθηκαν τόσο με το γκρουπ των καλεσμένων της περιφέρειας, όσο και με τους πρωταγωνιστές της σειράς Φλόγα και Άνεμος που βρίσκονται στη Χίο για γυρίσματα. Κι εκεί η Αλίκη, που δεν σταμάτησε να ταϊζει τα ψάρια, ξετρέλανε τόσο τον κόσμο, όσο και την Καριοφυλλιά Καραμπέτη που συνομίλησε και για λίγη ώρα με την Τζένη για την γλυκήτατη μικρούλα της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved