Βασίλης Παπακωνσταντίνου- Ελένη Ράντου: Περήφανοι γονείς στην πρώτη έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους
Gossip Cam

Βασίλης Παπακωνσταντίνου- Ελένη Ράντου: Περήφανοι γονείς στην πρώτη έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους

Tην πρώτη της έκθεση ζωγραφικής πραγματοποίησε η νεαρή καλλιτέχνιδα, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με την Ελένη Ράντου ήταν εκεί... για να καμαρώσουν την κόρη τους!

Στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος» βρέθηκαν η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για να θαυμάσουν και εκείνοι από κοντά για πρώτη φορά τις δημιουργίες της κόρης τους και φυσικά ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι. Μάλιστα, δεν έκρυψαν τα έντονα και όμορφα συναισθήματά τους και μπροστά από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δήλωσε στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήρεμο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς…».

Και η Ελένη Ράντου το ίδιο συγκινημένη δήλωσε από την πλευρά της: «Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα».

Κι άλλοι καλλιτέχνες ωστόσο, έδωσαν το παρών όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Μάκης Μάτσας, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Σταμάτης Φασουλής, ο διοργανωτής της έκθεσης Γιώργος Κάρταλος καθώς και πολλοί άλλοι!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

από την έκθεση

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved