Ερρίκος Πετιλόν: Αποκλειστικό: Δείτε τον μετά από καιρό! Πού τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;
Gossip Cam

Ερρίκος Πετιλόν: Αποκλειστικό: Δείτε τον μετά από καιρό! Πού τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;

Αποκλειστικό: Σε ένα καφέ στην Πεύκη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv με παρέα τον Ερρίκο Πετιλόν να απολαμβάνει τον καφέ του σήμερα το πρωί!

Ο άλλοτε Αδωνις των catwalks και παρουσιαστής, τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας έχοντας πλέον μία τελείως διαφορετική καθημερινότητα.

Η τελευταία φορά που τον είδαμε στη μικρή οθόνη ήταν πριν από περίπου δύο μήνες, όταν η εκπομπή Mega Καλημέρα φιλοξένησε συνέντευξή του στην οποία ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

«Θαυμάζω τις γυναίκες, θα τις θαυμάζω, τις αγάπησα, με αγάπησαν. Έχω κάνει 2 γάμους, σκέφτομαι και τον τρίτο γάμο, ίσως και δεύτερο παιδί. Έχω έναν γιο 27 ετών, γιατί πίστευε ότι τον εγκατέλειψα, αλλά ήταν για θέματα υγείας μου. Με συγχώρεσε. Με την Ούρσουλα Άντρες ήμασταν 2 χρόνια ζευγάρι, στεναχωρήθηκε όταν της είπα να το αφήσουμε... Με την αδελφή μου κάναμε ό,τι καλύτερο για τη μητέρα μου, στο σεντόνι βοήθησα να μπει, το κράτησα όταν θάφτηκε, είναι παράδοση της θρησκείας μας όπως και το σκάψιμο του τάφου».

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου μπήκε φυλακή στα 85 του, που ήταν άδικη, γιατί ήταν πολύ τίμιος παρόλο που χρεωκόπησε. Βεβαίως και έφτασα κοντά στον θάνατο, ήμουν κλινικά νεκρός, έπαθα σταφυλόκοκκο στον πνεύμονα. Και από τροχαίο άνοιξε το κρανίο μου».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε στην Πεύκη σήμερα το πρωί (17/5) να απολαμβάνει κουβεντούλα και τον καφέ του με την παρέα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved