Φαντασμαγορική πρεμιέρα για την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» στο Θέατρο Άλσος! Ήταν όλοι εκεί!
Gossip Cam

Φαντασμαγορική πρεμιέρα για την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» στο Θέατρο Άλσος! Ήταν όλοι εκεί!

Η παράσταση του καλοκαιριού είναι σίγουρα αυτή στο θέατρο Άλσος που φέρει την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου και χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα

Ο λόγος για την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» με 15 υπέροχους ηθοποιούς, 12μελή ζωντανή ορχήστρα και 16μελές μπαλέτο που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ και ήταν πραγματικά υπερπαραγωγή.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσίασε μια νέα σπαρταριστή επιθεώρηση, που τα κείμενα της δεν «άφησαν κανέναν ασχολίαστο» όπως και η ίδια είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό.

Ο Όμιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη, συνυφασμένος με τις εξαίρετες υπερπαραγωγές που «ανεβάζει» στο θερινό Θέατρο Άλσος δημιούργησε και φέτος το καλοκαίρι «το γεγονός της χρονιάς», επιστρατεύοντας τους καλύτερους για να «στήσουν» ένα αξέχαστο υπερθέαμα με έναν μεγάλο θίασο αγαπημένων ηθοποιών, τραγούδι και χορό που κλείνει το μάτι στην επικαιρότητα!

Μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι εξαιρετικοί ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Εξαιρετικές ερμηνείες σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη, φαντασμαγορικές χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελίνου, υπέροχες μουσικές από τη Μαρίζα Ρίζου, σκηνογραφία του Μανώλη Παντελιδάκη, κοστούμια από την Έβελυν Σιούπη και πολύ πολύ γέλιο, μέσα σε ένα ευφάνταστο σκηνικό, με υψηλής ποιότητας ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έδωσαν από το πρώτο λεπτό το στίγμα της παράστασης.

Χθες, όλοι οι συντελεστές είχαν αρκετό άγχος, όμως έγινε άκρως δημιουργικό πάνω στη σκηνή όπου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκαλώντας το γέλιο στους θεατές που είχαν κατακλύσει ασφυκτικά το θέατρο Άλσος.

Φυσικά, από τις πρώτες θέσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν καλλιτέχνες που έσπευσαν να στηρίξουν τους συναδέλφους τους στην πρεμιέρα. Ανάμεσά τους ο Χρήστος Χολίδης, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη και πολλοί ακόμα.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved