Αυγουστίδης - Κρασσά: Η πιο τρυφερή στιγμή του γάμου τους! (photos)
Gossip Cam

Αυγουστίδης - Κρασσά: Η πιο τρυφερή στιγμή του γάμου τους! (photos)

O Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά σήμερα ένωσαν και ενώπιον Θεού και ανθρώπων την ευτυχία τους και μοιράστηκαν με τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς αυτή τη στιγμή τους! 

Σε πολυτελές κτήμα 12 στρεμμάτων στο Κορωπί παντρεύτηκαν σήμερα το απόγευμα οι δύο ερωτευμένοι οι οποίοι είχαν προβεί, λίγο πριν τη γέννηση του γιου τους σε σύμφωνο συμβίωσης.

Η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα “Εφημερίδα των Συντακτών” πριν από λίγο καιρό και ήταν λογικό η είδηση να κάνει μέσα σε χρόνο dt τον γύρο του διαδικτύου καθώς ο ηθοποιός είδε τις μετοχές του να χτυπούν... κόκκινο μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που ανέλαβε στον Σασμό.

Από τους πρώτους που έσπευσαν στο κτήμα ήταν η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη, ο πατέρας του Ορφέα Αυγουστίδη, Ντίνος Αυγουστίδης με την κόρη του ενώ από νωρίς έσπευσαν και η Ελένη Ράντου, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Γεωργία Αβασκαντήρα, η Ευγενία Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό τη Θανάση Τότσικα και πολλοί άλλοι. Εννοείται πως στον γάμο έσπευσαν να τιμήσουν τους νεόνυμφους και άλλοι ηθοποιοί του Σασμού.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές για το ζευγάρι σήμερα ήταν όταν μετά το μυστήριο του γάμου τους οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί ενώπιον όλων των καλεσμένων τους. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved