Το gossip-tv στο White Party της Panik και της Capital Music! Οι λαμπερές παρουσίες και οι εκπλήξεις
Gossip Cam

Το gossip-tv στο White Party της Panik και της Capital Music! Οι λαμπερές παρουσίες και οι εκπλήξεις

Ένα μοναδικό πάρτι με συγκεκριμένο dress code, λαμπερές παρουσίες και με τη μουσική να πρωταγωνιστεί, οργάνωσαν απόψε (14/6) η Panik και η Capital Music.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, κυρίως νέοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών αλλά και σημαντικοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου και του μόντελινγκ, τήρησαν με ευλάβεια το απαιτούμενο dress code που ήταν να είναι ντυμένοι όλοι στα λευκά για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια της Capital Music.

H λαμπερή εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον Πύργο Μελισσουργού στο Λαγονήσι και από την πρώτη στιγμή η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη και γιορτινή μιας και αναμένονταν να γίνουν και πολλαπλές απονομές χρυσών και πλατινένιων albums και singles καλλιτεχνών.

Φυσικά, η υπέροχη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να μην έχει special live acts με ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτό της Τάνιας Μπρεάζου η οποία μάγεψε με τις ερμηνείες της. Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό video:

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν το βίντεο που έπαιξε στη μνήμη του Madclip με τον Γιώργο Αρσενάκο να μιλάει για τον άνθρωπο και καλλιτέχνη που γνώρισε. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε η πολλαπλή απονομή albums και singles του Light. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Πολλαπλή απονομή όμως έγινε και για τον αξέχαστο MadClip του οποίου καλοί φίλοι έσπευσαν να παραλάβουν τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery αποκλειστικές φωτογραφίες από τις λαμπερές παρουσίες στο πάρτι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved