Το gossip-tv στην πρώτη συναυλία του Αλκαίου μετά από 11 χρόνια! Η «λαοθάλασσα» και η συγκίνησή του
Gossip Cam

Το gossip-tv στην πρώτη συναυλία του Αλκαίου μετά από 11 χρόνια! Η «λαοθάλασσα» και η συγκίνησή του

Ιδιαίτερα συγκινημένος δήλωσε από μικροφώνου ο Γιώργος Αλκαίος απόψε (14/6) ενώπιον του κοινού που τον τίμησε στην πρώτη συναυλία του μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό στους θαυμαστές του μία συναυλία με την οποία και θα γιόρταζε την επιστροφή του στα καλλιτεχνικά πράγματα μετά από όλα αυτά τα χρόνια "σιωπής".

Ο Γιώργος Αλκαίος πριν από μερικούς μήνες, έχοντας αποφασίσει να επιστρέψει στο κοινό που τόσο πολύ τον αγάπησε και συνεχίζει να τού είναι πιστό, έκανε την πρώτη εμφάνισή του μέσα από την εκπομπή Σπίτι με το Mega, θυμίζοντάς μας παλιές αγαπημένες επιτυχίες του που έχουν χιλιοτραγουδηθεί.

Ήταν όμως μόνο ο προάγγγελος του τι πρόκειται να επακολουθήσει τώρα που ο ίδιος πήρε τη μεγάλη απόφαση!

Απόψε, ο Γιώργος Αλκαίος σε ένα κατάμεστο θέατρο Πέτρας, άνοιξε τη συναυλία του με τη μεγάλη του επιτυχία "Τα δικά μου τραγούδια" και αφού καταχειροκροτήθηκε, θέλησε να πει δύο λόγια σε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά ήταν πολλοί!

Από κοντά του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επώνυμοι φίλοι του, ανάμεσά τους η Λένα Παπαδοπούλου, ο Λούκας Γιώρκας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντύπας, ο Γιώργος Καρτελιάς, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και αρκετοί ακόμα.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο από τη συναυλία του Γιώργου Αλκαίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved