MAD VMA 2022: Η κάμερα του gossip-tv στο λαμπερό event! Οι ξεχωριστές παρουσίες στο κόκκινο χαλί!
Gossip Cam

MAD VMA 2022: Η κάμερα του gossip-tv στο λαμπερό event! Οι ξεχωριστές παρουσίες στο κόκκινο χαλί!

MAD VMA 2022: Γεμάτο ασφυκτικά από κόσμο ήταν από νωρίς το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do που υποδέχτηκε φέτος τη λαμπερή εκδήλωση στην οποία, όπως κάθε χρόνο, παρευρέθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας της χώρας μας και όχι μόνο!

Το κόκκινο χαλί για να περπατήσουν οι δεκάδες των καλλιτεχνών που είτε θα βραβεύονταν είτε θα παρουσίαζαν τα βραβεία, είτε θα ανέβαιναν on stage για τα acts τους, είχε στρωθεί από νωρίς και άρχισε να υποδέχεται από νωρίς celebrities και αγαπημένους μουσικούς και τραγουδιστές που έχουν ξεχωρίσει με τη δουλειά τους.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αναμένεται να δούμε στη σκηνή πολλές εκπλήξεις, αγαπημένους καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν σε μοναδικά acts τις επιτυχίες τους, πρωτοεμφανιζόμενους τραγουδιστές που θα νιώσουν το παλμό του κόσμου και θα δώσουν τον ρυθμό, ντουέτα-έκπληξη που θα μας συγκινήσουν αλλά και λαμπερές παρουσίες που ήδη άρχισαν να μας απασχολούν με τις μουσικές τους.

Από τους πρώτους που έσπευσαν για τη μεγάλη βραδιά ήταν η Κατερίνα Στικούδη η οποία ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή μέσα σε μία υπέροχη κόκκινη τουαλέτα. Στο πλευρό της, όπως πάντα, ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης ο οποίος φυσικά την καμάρωνε και την απαθανάτιζε με το κινητό του.

Όταν εμφανίστηκε ο trapper Τρανός έγινε το... αδιαχώρητο από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Εκθαμβωτική όπως πάντα η Κατερίνα Στικούδη η οποία με το που εμφανίστηκε, τράβηξε τα βλέμματα και φυσικά τα φωτογραφικά κλικ που δεν σταμάτησαν να την απαθανατίζουν.

Φυσικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όσοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί λίγο πριν την είσοδο στον κλειστό γήπεδο και το gossip-tv ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved