MAD VMA 2022: Όσα συνέβησαν στο stage και στα παρασκήνια! Τα acts, τα ευτράπελα και οι εκπλήξεις!
Gossip Cam

MAD VMA 2022: Όσα συνέβησαν στο stage και στα παρασκήνια! Τα acts, τα ευτράπελα και οι εκπλήξεις!

MAD VMA 2022: Το gossip-tv βρίσκεται τόσο στα backstage όσο και in front για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στη μεγάλη μουσική βραδιά! 

Ρεπορτάζ: Διονυσία Ζαπατίνα, Ζήνα Καρκαλά, Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, όλοι πήραν τις θέσεις τους σε ένα κατάμεστο γήπεδο για να απολαύσουν μία βραδιά γεμάτη acts και εκπλήξεις από τους διοργανωτές που κάθε χρόνο θέλουν να ξεπερνούν τις προσδοκίες όλων μας.

Δείτε παρακάτω ποιους celebrities είδαμε στις θέσεις του Tae Kwon Do:

Στο μεταξύ στα παρασκήνια, παρακολουθούσαμε έναν... οργασμό δουλειάς με τους περισσότερους από τους συντελεστές να δείχνουν πως είχαν δημιουργικό άγχος για να πάνε όλα καλά με την εμφάνισή τους.

"Τσακώσαμε" τον Δημήτρη Σχοινά που έφτασε στον χώρο λίγο αργοπορημένος σε σχέση με άλλους καλλιτέχνες, όμως έδειχνε να έχει πολύ καλή διάθεση. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο παρακάτω:

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν φυσικά η Κατερίνα Στικούδη που μπορεί να έφτασε και να περπάτησε με κατακόκκινη τουαλέτα στο κόκκινο χαλί, όμως για την εμφάνισή της on stage είχε επιλέξει άλλη εμφάνιση, το ίδιο εντυπωσιακή με πριν.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Κρητικός που απολαμβάνουμε στη Γη της Ελιάς, είναι όμως και πολύ καλός μουσικός, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια, όταν είδε την Κατερίνα Στικούδη να περνάει από μπροστά του τόσο εντυπωσιακή δεν μπορούσε παρά να... σταυροκοπιέται. Δείτε το βίντεο με όσα είπε αποκλειστικά στο gossip-tv:

Μία μικρή αναταραχή δημιουργήθηκε στα παρασκήνια όταν έκανε την εμφάνισή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώ ήταν ήδη στον χώρο η Ελένη Φουρέιρα και η Λένα Ζευγαρά. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το γνωστό του χιούμορ μίλησε στην κάμερα του gossip-tv. Δες τι ζήτησε μόλις έμαθε πως ότι θα είναι προτελευταίος στη βραδιά

Μαζί στη φετινή διοργάνωση έφτασαν ο Γιώργος Σαμπάνης με την αγαπημένη του σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.

Μετά τη μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε στο στάδιο ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσπάθησε να πείσει τους ταραξίες να ηρεμήσουν λίγο καθώς είναι μέρα γιορτής της μουσικής.

Ο Μέλισσες πανηγύρισαν για την κατάκτηση βραβείου στη βραδιά

Ο Πέτρος Ιακωβίδης με την αδελφή του συνάντησαν τη Στεφανία και μίλησαν για τη συμπλοκή των τράπερς στην εκδήλωση

Μετά την αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου από την εκδήλωση επειδή πανικοβλήθηκε με όσα συνέβησαν με τους δύο τράπερς, στη σκηνή δεν βγήκε κανένας από τους καλλιτέχνες αλλά μόνο οι χορευτές, χορεύοντας το τραγούδι που θα ερμήνευαν.

Ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε στα παρασκήνια και την Καίτη Γαρμπή μαζί με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά και την αδελφή της Λιάνα Γαρμπή. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Βραβεία εκτός από τον Mad Clip και την Ελένη Φουρέιρα, πήραν στα χέρια τους:

  • Η Έλενα Παπαρίζου πήρε δύο βραβεία, τα οποία όμως δεν παρέλαβε ποτέ.
  • Οι Μέλισσες κέρδισαν βραβείο ως καλύτερο συγκρότημα
  • Η Ελένη Φουρέιρα ως καλύτερη τραγουδίστρια modern
  • Ο Πέτρος Ιακωβίδης κατέκτησε βραβείο λαϊκού ρεπερτορίου
  • Oι Dat Lilly κατέκτησαν βραβείο για τις κατακτήσεις τους ως youtubers
  • Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης η Αναστασία
  • Βραβείο Game changer ο Good Job Nicky
  • Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας κατέκτησε βραβείο για το καλύτερο χορευτικό λαϊκό
  • Ο Γιώργος Σαμπάνης καλύτερος καλλιτέχνης modern
  • Καλύτερο ποπ η Ζόζεφιν για το τραγούδι "Παλιόπαιδο"
  • Ο Μαζωνάκης βραβεύτηκε για το τραγούδι της χρονιάς
  • Ο Κωνσταντίνος Άργυρος κατέκτησε βραβείο καλύτερου ντουέτου με Χ Rack αλλά και καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη adult

Μετά τα επεισόδια που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Τάμτα αποφάσισε να περιμένει μέχρι αργά προκειμένου να κάνει ξανά on stage το act της καθώς την ώρα που είχε βγει στην αρχή, συνέβη η συμπλοκή από κάτω και έτσι διακόπηκε.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Μία πολύ όμορφη έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους στη βραδιά καθώς είδαν επί σκηνής τη Ζόζεφιν μαζί με τη μητέρα της που είναι το στήριγμα της τραγουδίστριας. Δείτε τις στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved