Χαμός στις συναυλίες του weekend – Οι scorpions, η sold out συναυλία του Λεξ, ο Pop και ο Gallagher
Gossip Cam

Χαμός στις συναυλίες του weekend – Οι scorpions, η sold out συναυλία του Λεξ, ο Pop και ο Gallagher

Οι συναυλίες του Σαββατοκύριακου ξεσήκωσαν το ελληνικό κοινό. Αυτή που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν η συναυλία του Λεξ, η οποία συγκέντρωσε 20.000 κόσμο.

Η ροκ συνάντηση της χρονιάς είναι γεγονός. Scorpions και Alice Cooper ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία συναυλία που θα θυμόμαστε για πάντα.

Οι Scorpions, το θρυλικό ροκ συγκρότημα, 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, παρουσιάζουν το “Rock Believer” σε μια περιοδεία που θα τους φέρει και στην Αθήνα, την οποία και αγαπούν πολύ.

Το συγκρότημα έφτασε στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε λίγα 24ωρα πριν τα δώσουν… όλα.

Δείτε την gallery.

Μία συναυλία, ωστόσο που προκάλεσε πανικό στο διάβα της ήταν αυτή του ράπερ Λεξ χθες (3/7). Πρωτόγνωρες στα χρονικά στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στην Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγαπημένο τους ράπερ, τρία χρόνια μετά την τελευταία του live εμφάνιση στην Αθήνα.

Το γήπεδο του Πανιωνίου κατακλύστηκε από 20.000 κόσμο που έσπευσε να τον απολαύσει από κοντά. Όπως ήταν φυσικό τα social media γέμισαν με φωτογραφίες και βίντεο από το κατακόκκινο σκηνικό.

Δείτε την gallery.

Άλλη μία συναυλία που διεξήχθη ήταν αυτή του ένα και μοναδικού Iggy Pop, ο οποίος αποζημίωσε και με το παραπάνω όλους όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Νερού για να ακούσουν τον θρύλο της πάνκ. Ο ίδιος αποκάλυψε στο ελληνικό κοινό ότι παραμένει «βρώμικος», ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του και «χτυπήθηκε» στη σκηνή χωρίς έλεος, αν και 75 ετών.

Στην ίδια σκηνή ανέβηκε και ο Liam Gallagher, ο οποίος ξεσήκωσε με τα τραγούδια του.

Δείτε την gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved