Η συναυλία της Βίσση στο θέατρο Άλσος προκάλεσε... χαμό! Οι λαμπερές παρουσίες και οι εκπλήξεις
Gossip Cam

Η συναυλία της Βίσση στο θέατρο Άλσος προκάλεσε... χαμό! Οι λαμπερές παρουσίες και οι εκπλήξεις

Μετά την πρώτη sold out συναυλία της πριν από λίγες μέρες στο θέατρο Άλσος, η Άννα Βίσση βρέθηκε ξανά κοντά στο κοινό της ξεσηκώνοντας άπαντες!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια η οποία έχει ακόμα μία συναυλία στο θέατρο Άλσος απόψε, χθες το βράδυ ήταν σε... μεγάλα κέφια και είπε να τα μεταδώσει σε όσους έσπευσαν να την απολαύσουν live.

Και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά όλοι περιμένουν πώς και πώς να το επαναλάβουν μιας και η ενέργεια της Άννας Βίσση επί σκηνής είναι εκρηκτική και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο ή αμέτοχο.

Χθες το βράδυ λοιπόν πήγαν για να την απολαύσουν στο θέατρο Άλσος πολλοί επώνυμοι φαν της, ανάμεσά τους η Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη τούς οποίους περίμενε με ανοιχτές αγκαλιές ο Ηλίας Μαροσούλης αλλά και η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη όπως και η Μαρία Σάκκαρη με την αδελφή της Αμάντα που έχουν εκφράσει πολλές φορές δημόσια τον θαυμασμό τους στην Άννα Βίσση.

Μάλιστα οι δύο αδελφές, αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης της Άννας Βίσση επί σκηνής, έσπευσαν στο καμαρίνι για να τη συγχαρούν και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί της. Στο καμαρίνι βρέθηκε και ο εδώ και χρόνια φίλος της τραγουδίστριας, ο Γιώργος Αρσενάκος.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved