Πλέσσας - Μακεδόνας - Ασλανίδου και Αντωνοπούλου «προσέφεραν» μία μαγική φεγγαροβραδιά
Gossip Cam

Πλέσσας - Μακεδόνας - Ασλανίδου και Αντωνοπούλου «προσέφεραν» μία μαγική φεγγαροβραδιά

Κάθε συναυλία με τραγούδια που φέρουν τη σφραγίδα του Μίμη Πλέσσα δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Μίμης Πλέσσας με τη μαγευτική δύναμη ενός ζωντανού θρύλου, ήρθε με την ορχήστρα του και τους τρεις σπουδαίους ερμηνευτές, Κώστα Μακεδόνα, Μελίνα Μερκούρη και Ρίτα Αντωνοπούλου στο City Garden Festival, για μια μαγική φεγγαροβραδιά.

Εκεί βρέθηκε αρκετός κόσμος για να τους απολαύσει, ωστόσο παρευρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι, η οποίοι σιγοτραγούδησαν τα μοναδικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Λίγα λόγια για τους τρεις ερμηνευτές

Κώστας Μακεδόνας
Από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τριάντα τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στα στούντιο και στα φώτα της σκηνής. Στην πολύμορφη πορεία του ως ερμηνευτής έχει αναμετρηθεί με όλες σχεδόν τις εκφάνσεις και τις πτυχές της ελληνικής τραγουδοποιίας. Οι ερμηνείες του, αποσταγμένες κι απαλλαγμένες από κάθε περιττό, λάμπουν σαν μαργαριτάρια.

Μελίνα Ασλανίδου
Από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής πραγματικότητας. Τη γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Απέναντι». Η δημοτικότητα της εκτοξεύτηκε από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τι σου 'κανα και πίνεις» των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Ρίτα Αντωνοπούλου
Από τις πλέον χαρισματικές φωνές της γενιάς της, έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή μουσική πορεία. Από τα πρώτα της βήματα δίπλα στον Μίμη Πλέσσα μέχρι σήμερα, μας χαρίζει με τις ερμηνείες της, βαθιά συναισθήματα και αυθεντική συγκίνηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved