Νάταλι Θάνου: Το total white μπικίνι της είναι το κάτι άλλο - Θα εντυπωσιαστείς με τις αναλογίες της
Gossip Cam

Νάταλι Θάνου: Το total white μπικίνι της είναι το κάτι άλλο - Θα εντυπωσιαστείς με τις αναλογίες της

Με λευκό σέξι μπικίνι απαθανατίστηκε σε ξενοδοχείο της Ρόδου, η Νάταλι Θάνου.

Η Νάταλι Θάνου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ρόδο, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της, Άρη. Η όμορφη τραγουδίστρια για μια ακόμη φορά μαγνήτισε τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της και φυσικά την τέλεια σιλουέτα της. Μπορεί η Νάταλι να έχει γίνει μαμά, ωστόσο ποτέ δεν έχει βάλει περιττό βάρος.

Η τραγουδίστρια έχει αποφασίσει εδώ και αρκετά χρόνια να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε ξενοδοχείο του νησιού των Ιπποτών. Φορώντας ένα total white μπικίνι και απολαμβάνοντας το ποτό της, ήταν ευδιάθετη και συνεχώς μαζί με τον γιο της.

Η ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την απόφαση της να σταματήσει το τραγούδι.

«Σταμάτησα το τραγούδι γιατί γέννησα το γιο μου. Δε γινόταν να τραγουδάω βράδυ και το πρωί να έχω μωρό. Δε μου λείπει κάτι από το τραγούδι και τις εμφανίσεις, μόνο η δουλειά στο στούντιο. Ο γιος είναι 8 χρονών. Είναι ο απόλυτος έρωτας, ο λόγος ύπαρξής μου», εξήγησε για την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι, ενώ ξεκαθάρισε ότι «Είμαστε μαζί με το σύζυγό μου, δεν έχουμε χωρίσει. Προέκυψε όπως όλες οι φήμες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved