Gossip Cam

Σπυροπούλου: Οι νέες φώτο με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα - Διακοπές στη Νάξο με τον σύντροφό της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απόλαυσε τις βουτιές της στη Νάξο με τον σύντροφό της, Βασίλη  Σταθοκωστόπουλο και οι φήμες τη θέλουν να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό δέχτηκε απανωτές ερωτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram, για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, ωστόσο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει κάτι.

Η παρουσιάστρια δεν έχει ανακοινώσει αν όντως ισχύουν οι φήμες για το ευχάριστο γεγονός, όμως πρόσφατα παραδέχτηκε ότι όντως έχει χαθεί από το instagram και τόνισε ότι τώρα σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…», έγραψε και δεν ήθελε να αναφερθεί στις φήμες!

Και μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κρατά σιγή ιχθύος για το ευχάριστο γεγονός, όμως ο φακός την τσάκωσε στη Νάξο και στην περιοχή της Πλάκας με τον σύντροφό της και μπορεί να ήθελε να κρύψει την κοιλίτσα της, όμως έχει αρχίσει και φαίνεται...

Δείτε την με ολόσωμο μαγιό στη Νάξο μετά τις φήμες της εγκυμοσύνης της

Πάντως, άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

«Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια», αναφέρει στο περιοδικό άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved