Νίκος Οικονομόπουλος: Για καλοκαιρινές βουτιές στον Αστέρα Βουλιαγμένης!
Gossip Cam

Νίκος Οικονομόπουλος: Για καλοκαιρινές βουτιές στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Νίκο Οικονομόπουλο να απολαμβανει τις καλοκαιρινές του βουτιές στον Αστέρα Βουλιαγμένης, μιας και οι διακοπές για εκείνον είναι κάτι μακρινό, αφού μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του, εν όψει της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό, που τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Νίκο Οικονομόπουλο στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου παρευρέθηκε με την παρέα του για να απολαύσει μερικές καλοκαιρινές στιγμές, αλλά και να χαλαρώσει. Ο διάσημος τραγουδιστής έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις του είναι πολυάριθμες, μιας στο φετινό του καλοκαίρι πρωταγωνιστεί η δουλειά του, αφού ο ίδιος πραγματοποιεί εμφανίσεις εν όψει της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Μάλιστα, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πει χαρακτηριστικά λίγο πριν από την έναρξη «Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινάει το summer tour αλλά πολύ άγχος. Πάντα έχω άγχος, δεν θα το αποβάλλω ποτέ από πάνω μου, μέχρι τα βαθιά γεράματα. Προσεύχομαι για να μου φύγει το άγχος. Είμαι από τη φύση μου τελειομανής. Δεν θα έκανα κάτι τηλεοπτικά, αλλά δεν πρέπει να λέμε ποτέ όχι για πράγματα που μπορεί στο μέλλον να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Όμως πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι κάνουμε κάποιες δηλώσεις για τις οποίες αργότερα, ίσως να αλλάξουμε άποψη. Δεν είναι κακό, το κακό είναι να μην παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου. Μια χαρά είμαι στα προσωπικά, ήσυχα, ήρεμα πολύ. Είμαι μόνος, αν πω ότι δεν είμαι θα με πάτε αλλού»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved