Αποκλειστικό βίντεο από την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στη Νέα Υόρκη - Μάγεψε το κοινό!
Gossip Cam

Αποκλειστικό βίντεο από την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στη Νέα Υόρκη - Μάγεψε το κοινό!

Ο Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να τραγουδήσει στο φιλανθρωπικό gala Blue Dream και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον είχε απαθανατίσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στο ανατολικό άκρο του Long Island, στα Χάμπτονς, οι πλούσιοι και διάσημοι της Νέας Υόρκης δίνουν μάχη για να αποκτήσουν ένα σπίτι καταβάλλοντας μυθικά ποσά που μπορεί να ξεπερνούν και τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Εκεί, ανάμεσα στις βίλες της Μπιγιονσέ, της Τζένιφερ Λόπεζ, της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και άλλων αστέρων, η ελίτ της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας δίνει κάθε Αύγουστο ραντεβού στο φιλανθρωπικό gala Blue Dream.

Πρόκειται για την ετήσια γιορτή που διοργανώνει ο Father Alex Karloutsos στον κατάφυτο κήπο του Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου που ο ίδιος έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια στην καρδιά του Αμερικανικού jet set.

Το φετινό Blue Dream πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Σάββατο 27 Αυγούστου και το gossip-tv.gr έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό βίντεο από την εμφάνιση του τραγουδιστή αλλά και φωτογραφίες!

Δείτε φωτογραφίες με τον Αντώνη Ρέμο στη gallery που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιχειρηματίας Μιχάλης Κεχαγιάς είχε αναλάβει όλες τις μετακινήσεις του Ρέμου και της μπάντας του στο Hampton. Όλα ήταν οργανωμένα με άψογο τρόπο και ο καλλιτέχνης έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved