Ένας χρόνος χωρίς τον Mad Clip: Το μοιραίο δυστύχημα και η μουσική διαδρομή ενός «καλού παιδιού»
Gossip Cam

Ένας χρόνος χωρίς τον Mad Clip: Το μοιραίο δυστύχημα και η μουσική διαδρομή ενός «καλού παιδιού»

Ήταν μόλις 34 ετών ο Mad Clip όταν άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε μία στροφή στην παραλιακή, μέσα σε μία Porsche που έτρεχε ιλιγγιωδώς για να καρφωθεί σε ένα δέντρο! Κανένας από τους δικούς του ανθρώπους, τους φίλους του, τους θαυμαστές του δεν ήταν έτοιμος για να αντέξει τόσο πόνο! 

Ο γνωστός ράπερ είχε χαθεί ξαφνικά, εκείνο το ξημέρωμα της 2ας Σεπτεμβρίου, καθώς επέστρεφε από τον γάμο φίλων του. Είχε τραγουδήσει λίγο πριν κάποιες από τις επιτυχίες του ενώπιον των καλεσμένων των νεονύμφων, δείχνοντας χαρούμενος. Ήταν άλλωστε ανάμεσα σε φίλους. Η Ελένη Φουρέιρα που τον συνόδευε στη σκηνή που είχε στηθεί στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης τον πείραζε και την πείραζε και εκείνος. Και γελούσαν πολύ... Πάρα πολύ!

Τα γέλια και τα χαμόγελα και οι χαρές και οι ευχές «κόπηκαν» ξαφνικά. Ο Mad Clip ήταν νεκρός.

Οι πρώτες πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες. Κάποιοι ήθελαν να πιστέψουν πως δεν είναι αλήθεια τίποτα από όλα όσα ακούγονταν στα ασταμάτητα ρεπορτάζ σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Δεν μπορούσαν να συμβιβαστούν στην ιδέα πως ο Πίτερ Αναστασόπουλος όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, δεν ήταν πια εδώ. Είχε βιαστεί να φύγει για τη γειτονιά των Αγγέλων, έχοντας όμως βάλει προηγουμένως το λιθαράκι του στο συγκεκριμένο είδος μουσικής στην Ελλάδα.

Τρελή πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή

Τα Χριστούγεννα του 2019, σε έναν απολογισμό της ζωής του o Mad Clip είχε γράψει στα social media: «Πριν από τρία χρόνια περνούσα τα χειρότερα Χριστούγεννα, τέρμα προβληματισμένος με το τι θα μου έφερνε το αύριο. Φέτος έκανα 240 live, 8 νούμερο 1 κυκλοφορίες, μια πλατίνα κι ένα YouTube plaque. Σας ευχαριστώ για όλες τις αξέχαστες στιγμές που μου χαρίσατε φέτος. Πλέον, δεν είμαι προβληματισμένος για το τι θα μου φέρει το αύριο... Είμαι αποφασισμένος να τα βάλω όλα φωτιά το 2020!», αναρτώντας φωτογραφίες με τις επιτυχίες που είχε σημειώσει μέσα στο 2019.

Ο hardest-working-man της ελληνικής trap σκηνής είχε εκείνη την περίοδο απανωτά no1 στις τάσεις του YouTube και εκατομμύρια views, με κάθε του τραγούδι να γίνεται αμέσως τεράστια επιτυχία.

Αρκεί μόνο να σημειώσουμε πως το single του «Guccci», που είχε κυκλοφορήσει από την Capital Music και την Panik Records, είχε χρειαστεί μόνο λίγες ώρες για να βρεθεί στην κορυφή του YouTube, θέση στην οποία είχε παραμείνει επίσης μια εβδομάδα, μετρώντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, ενώ παράλληλα είχε «σκαρφαλώσει» στην κορυφή των digital charts, καταλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, το no1 στο Apple Music και το no1 στο Spotify Top50! Ο Mad Clip είχε τρελή πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή η οποία όμως έληξε άδοξα!

Ο πόνος της Φουρέιρα

«Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν» έγραφε εκείνες τις μέρες που ήταν νωπό ό,τι είχε συμβεί με τον Mad Clip η Ελένη Φουρέιρα σε ένα στόρι της, αναφερόμενη φυσικά στον βουβό πόνο που ένιωθε για την απώλειά του.

Και πώς θα μπορούσε να νιώθει αλλιώς όταν λίγες ώρες πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από πρόσκρουση του πολυτελούς αυτοκινήτου του, τραγουδούσαν μαζί στον γάμο της καλής τους φίλης Λίας Παπαδοπούλου. Ήταν πολύ καλοί φίλοι και η Φουρέιρα τις πρώτες μέρες μετά το συμβάν έμοιαζε να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια. Από τότε, σε κάθε της εμφάνιση, μνημονεύει τον καλό της φίλο και πάντα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της το τραγούδι που ερμήνευαν μαζί, θυμίζοντας στο κοινό τι σήμαινε για την ίδια ο Mad Clip. Θυμηθείτε παρακάτω το τραγούδι που ερμήνευαν μαζί και είχε γίνει μεγάλη επιτυχία και μάλιστα ακούγεται ακόμα:

Το πικρό τελευταίο αντίο

Οι εικόνες με το λευκό φέρετρο και το πλήθος κόσμου να ξεσπά σε ένα δυνατό τελευταίο χειροκρότημα, τέσσερις μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα, ήταν συγκλονιστικές.

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο που θέλησε να βρεθεί εκεί για το τελευταίο «αντίο».

Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές ήταν εκεί, κοντά στα μέλη της οικογένειας, για να τα στηρίξουν σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή.

Από τότε δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μην τον σκεφτούν, να μην τον μνημονεύσουν, να μην προσπαθήσουν να τον «ζωντανέψουν» μέσα από τα τραγούδια του ή να θυμηθούν όμορφες στιγμές ενός από τα «καλά παιδιά» της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Τι αποκάλυπτε το πόρισμα για το δυστύχημα

Για πρώτη φορά σχεδόν είκοσι μέρες μετά το δυστύχημα ερχόταν στο φως ολόκληρο το πόρισμα του Μηχανολόγου/ Ηλεκτρολόγου – Μηχανικού Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος είχε ασχοληθεί ενδελεχώς με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε συμβεί το θανατηφόρο τροχαίο του.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανέφερε το πόρισμα που είχε δημοσιεύσει η Real:

«Η ταχύτητα πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στη μεταλλική κολώνα ήταν μικρότερη της αρχικής ταχύτητας του οχήματος η οποία υπολογίζεται στα 134χλμ /ώρα, λόγο της επιβράδυνσης που υφίσταται το όχημα ολισθαίνοντας με τους τροχούς του.

Έτσι, την ταχύτητα πρόσκρουσης την υπολογίσαμε στα 80-85χλμ/ώρα. Σε παρόμοιες προσκρούσεις είχαμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65χλμ/ώρα».

Η μοιραία εκτροπή της Porsche του Mad Clip

«Την 5ημέρα μετά το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψή μου υλικό από τις κάμερες του παρακείμενου πρατηρίων καυσίμων και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιου άλλου οχήματος, ζώου ή πεζού.

Ερμηνεύοντας λοιπόν το υλικό παρατηρήσαμε τα εξής: Το αυτοκίνητο εξέρχεται με επιτυχία το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και μέσα στην ευθεία παρατηρείται μια πολύ μικρή δεξιόστροφη κίνηση (μικρή περιστροφή) του αυτοκινήτου και εν συνεχεία βλέπουμε όλως παραδόξως μια αλλοπρόσαλλη και μη αναμενόμενη εντελώς ξαφνική εκτροπή του αυτοκινήτου με φόρα και κατεύθυνση αριστερόστροφη.

Εν συνεχεία επέρχεται η πρόσκρουσή του στο μεταλλικό ιστό φωτισμού αφού προηγουμένως διέγραψε τόξο 210 μοιρών».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved