Βάνα Μπάρμπα: Ποζάρει με το απόλυτο outfit του Φθινοπώρου
Gossip Cam

Βάνα Μπάρμπα: Ποζάρει με το απόλυτο outfit του Φθινοπώρου

Λαμπεροί καλεσμένοι βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με σύνθημα “Αν σώσεις ένα παιδί, σώζεις όλο τον κόσμο” στα πλαίσια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό Event από τη φιλανθρωπική οργάνωση “Φροντίδα του παιδιού”, παρουσία της Προέδρου του σωματείου κ. Αναστασίας Εμινίδου, των εθελοντών αλλά και επώνυμων καλεσμένων από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο, που συνέβαλαν έμπρακτα στο πολύτιμο έργο.

Η Φιλανθρωπική Οργάνωση "Φροντίδα του παιδιού” είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που δημιουργήθηκε το 2012 από απλούς νέους ανθρώπους με όρεξη για παροχή βοήθειας προς άπορα και άρρωστα παιδιά. Βασισμένος κυρίως στη δύναμη των εθελοντών του και στις δωρεές των πολιτών, εδώ και 10 χρόνια καλύπτει βασικές και συνεχιζόμενες ανάγκες τόσο των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους που χρήζουν βοήθειας.

Στο event αυτό έδωσαν αρκετοί επώνυμοι το παρών, όπως οι Ελένη Τσολάκη, Κατερίνα Λιόλιου, Βάνα Μπάρμπα, Βούλα Πατουλίδου και πολλοί ακόμα. Αυτή που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία φόρεσε το απόλυτο outfit του Φθινοπώρου.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο, τα οποία και συνδύασε με ένα ριγέ σακάκι και λευκά sneakers.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved