Ο Λυκουρέζος στην πρεμιέρα της Καλογρίδη – Το τετ α τετ τους και οι επώνυμες παρουσίες
Gossip Cam

Ο Λυκουρέζος στην πρεμιέρα της Καλογρίδη – Το τετ α τετ τους και οι επώνυμες παρουσίες

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Κυρία Κλάιν» με πρωταγωνίστριες την Αιμιλία Υψηλάντη, την Νατάσα Καλογρίδη και την Σάρα Εσκενάζη, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο ίδιος έδωσε το «παρών» για να στηρίξει την Νατάσα Καλογρίδη και μάλιστα στο τέλος της παράστασης, της έδωσε συγχαρητήριά και την αγκάλιασε σφιχτά. Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τόσο τα «τρυφερά» τετ α τετ τους, όσο και τους λαμπερούς καλεσμένους που παρακολούθησαν την παράσταση.

H Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος διατηρούσαν μία πολύ τρυφερή σχέση μεταξύ τους στο παρελθόν και όπως φαίνεται συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Η Νατάσα Καλογρίδη σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Όλοι θέλουμε τη θετική ενέργεια. Και οι πολύ δικοί μας άνθρωποι είναι. Ήταν και η μητέρα μου. Φυσικά και ο κύριος Λυκουρέζος και κάποιοι άλλοι φίλοι. Εννοείται πως μετράει για εμένα η γνώμη του, ένας άνθρωπος που πέρα από τη δουλειά του ως δικηγόρος, είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την τέχνη και έχει ασχοληθεί με την τέχνη».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του παλιότερα είχε αναφέρει: «Με τη Νατάσα μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον πρώτο όροφο. Τώρα έφυγα, αλλά ούτως η αλλιώς έχω καιρό να τη δω. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που θα πω είναι ότι πάντοτε πίστευα πως οι γυναίκες μας επιλέγουν».

Δείτε στην gallery πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved