Βραδινή έξοδος και... ξεφάντωμα στην Άννα Βίσση για την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη!
Gossip Cam

Βραδινή έξοδος και... ξεφάντωμα στην Άννα Βίσση για την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη!

Μπορεί εμείς να μάθαμε πολύ αργά ότι η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος, όμως εκείνη απολαμβάνει από το πρώτο λεπτό που το έμαθε, την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer περιμένει πλέον πώς και πώς την ημέρα του τοκετού, μετρώντας αντίστροφα για να ζήσει το θαύμα της ζωής που τόσο πολύ θέλει.

Μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή κάνουν όνειρα για το μέλλον και χαίρονται κάθε στιγμή τους, κάνοντας βέβαια και τις απαραίτητες ετοιμασίες ως μέλλοντες γονείς.

Μέχρι τότε βέβαια απομένουν κάποιες εβδομάδες και έτσι η Μαίρη είπε να κάνει βραδινή έξοδο για να διασκεδάσει με τους φίλους της. Ανάμεσά τους φυσικά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν τα ευχάριστα.

Oι δύο φίλες λοιπόν, και μαζί με εκείνες και πολλοί ακόμα celebrities βρέθηκαν στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Άλσος όπου και έζησαν μία πραγματικά μαγική βραδιά, γεμάτη μουσική και μοναδικές ερμηνείες από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Μαίρη μαζί με την Ντορέττα πόζαραν και για τον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας να απολαμβάνουν στο έπακρο τη βραδιά.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved