Έμυ Λιβανίου: Τα μαθήματα στιλ στο Κολωνάκι και τα μυστικά ομορφιάς της (Photos)
Gossip Cam

Έμυ Λιβανίου: Τα μαθήματα στιλ στο Κολωνάκι και τα μυστικά ομορφιάς της (Photos)

Στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την Έμυ Λιβανίου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό καθώς η ίδια λατρεύει το κέντρο της Αθήνας τόσο για τις βόλτες όσο και για τα ψώνια της!

Η Έμυ Λιβανίου αντιλήφθηκε τους παπαράτσι που την εντόπισαν και την φωτογράφισαν και δεν δίστασε να τους χαρίσει το πιο λαμπερό της χαμόγελο!

Για τη βόλτα της αυτή στο Κολωνάκι όπου πραγματικά παρέδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα στιλ, επέλεξε να ντυθεί σε μαύρους τόνους σπάζοντας τη μονοχρωμία με το πουά στο επάνω μέρος και τα λευκά sneakers!

Η Έμυ Λιβανίου διατηρείται σε άψογη φόρμα και έχει μάλιστα στο παρελθόν είχε αποκαλύψει τα μυστικά της ομορφιάς της, τι κάνει δηλαδή και διατηρείται έτσι!

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Είμαι γεννημένη το 1974! Νιώθω πάρα πολύ νέα γιατί τα παιδιά μου με κάνουν να νιώθω πολύ νέα αλλά εννοείται ότι τα γηρατειά δεν μου αρέσουν… Όλα τα απλά τα έχω κάνει, όλα τα μικροεπεμβατικά. Έχω κάνει μεσοθεραπεία, έχω κάνει καθαρισμούς από 12 χρονών, έχω κάνει δύο με τρεις φορές μπότοξ… δεν έχω κάνει πράγματα με νυστέρι», είχε πει χαρακτηριστικά!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω photo gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved