Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα με ερωτευμένα ζευγάρια και πολλά χαμόγελα!
Gossip Cam

Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα με ερωτευμένα ζευγάρια και πολλά χαμόγελα!

Λαμπερή ήταν η πρεμιέρα της παράστασης «Ημέρα Κυρίου» που ανέβηκε για δεύτερη σεζόν χθες στο θέατρο Σταθμός με πρωταγωνιστές τη Φαίη Ξυλά, τον Μάξιμο Μουμούρη, την Αναστασία Παντούση και τον Βασίλη Αθανασόπουλο

Η παράσταση αναφέρεται σε μία ιστορία που διαδραματίζεται στη διάρκεια μιας Κυριακής. Μιας αργίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν αργούν όμως όλοι. Και όπως συμβαίνει και στη ζωή, κανένα από τα πρόσωπα του έργου δεν δικαιώνεται, και κανένα δεν κερδίζει τίποτα περισσότερο από ένα μικρό μερίδιο επίγνωσης.

Μιας επίγνωσης όμως σημαντικής, για όλα αυτά που βιώνουμε, και κυρίως γι’ αυτά που έπονται. Μέσα από το γεμάτο χιούμορ, σασπένς και ποιητικές αιχμές ρεαλιστικό κοινωνικό δράμα του Γιάννη Τσίρου («Άγριος Σπόρος», «Αξύριστα Πηγούνια») που σκηνοθέτησε ο Μάνος Καρατζογιάννης, ζωντανεύουν χαρακτήρες οικείοι που ξυπνούν στον καθένα μας υπαρξιακές αγωνίες, αδυναμίες και δυνατότητες, συμβιβασμούς και αντιστάσεις.

Πρόκειται για νέο έργο του Γιάννη Τσίρου που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς και παίζεται για δεύτερη σεζόν με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Η σκηνοθεσία είναι του Μάνου Καρατζογιάννη ο οποίος στην πρεμιέρα δεχόταν τα συγχαρητήρια από τους καλλιτέχνες που έσπευσαν να απολαύσουν την παράσταση. Ανάμεσά τους το ερωτευμένο ζευγάρι Βέρα Μακρομαρίδου και Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συζύγου της Μάξιμου Μουμούρη η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved