Κώστας Μαρτάκης: Ανέβηκε στη σκηνή με Κακοσαίο- Θεοδωρίδου και έγινε χαμός!
Gossip Cam

Κώστας Μαρτάκης: Ανέβηκε στη σκηνή με Κακοσαίο- Θεοδωρίδου και έγινε χαμός!

O Kώστας Μαρτάκης διασκέδασε πριν από μερικά βράδια στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος και ανέβηκε με τη σειρά του στη σκηνή, με το πλήθος από κάτω να τους καταχειροκροτεί. 

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και καταχειροκρότησε τους τραγουδιστές που για ακόμα μια φορά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Γιώργος Κακοσαίος και η Νατάσα Θεοδωρίδου έκαναν πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και ξεσήκωσαν το πλήθος. Ανάμεσα στους καλεσμένους celebrities παρευρέθηκαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, οι οποίοι λίγο πριν τον γάμο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και να απολαμβάνουν την κάθε τους κοινή στιγμή.

Ο Κώστας Μαρτάκης με την παρέα του παρευρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο και πέρασαν υπέροχα. Ο διάσημος τραγουδιστής μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο και όλοι μαζί δημιούργησαν το απόλυτο κέφι, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved