Ανδριώτου - Κορινθίου αποθεώθηκαν για την εμφάνισή τους – Το μαύρο είναι διαχρονικό και το απέδειξαν
Gossip Cam

Ανδριώτου - Κορινθίου αποθεώθηκαν για την εμφάνισή τους – Το μαύρο είναι διαχρονικό και το απέδειξαν

Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν σε γνωστό κατάστημα στην Βούλα για να απολαύσουν λαχταριστές λιχουδιές, να συζητήσουν και να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Αν κι όλοι έχουν γεμάτο από υποχρεώσεις πρόγραμμα, κανείς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα γλυκίσματα και στα αλμυρά εδέσματα, τα οποία και τίμησαν δεόντως.

Στο μοναδικό event βρέθηκαν αρκετοί πρώην παίκτες τόσο του Survivor, όσο και του Asia express αλλά και κόσμος από τον υπόλοιπο καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Γιάννης Αϊβάζης με την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, η Κατερίνα Στικούδη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πολλοί ακόμη.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε ευδιάθετους και χαμογελαστούς. Ωστόσο οι δύο κυρίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η Μαρία Κορινθίου και η Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίες όπως θα δείτε επέλεξαν σχεδόν το ίδιο ρούχο.

Οι ολόσωμες φόρμες τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πιο must have ρούχα και υπάρχουν σε όλες τις γυναικείες ντουλάπες, καθώς είναι άνετες και προσφέρουν ένα μοναδικό στυλ. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι δύο κυρίες, οι οποίες ακολουθούν την μόδα βάζοντας και δικά τους προσωπικά στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου επέλεξε ένα μαύρο casual outfit, με παντελόνα καμπάνα, μαύρο μπλουζάκι και μακρύ σακάκι, τα οποία και συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου επέλεξε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, την οποία και συνδύασε με μαύρο σακάκι με ασημένιες λεπτομέρειες και λευκές γόβες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved