Οικογένεια Παντελίδη: Σύσσωμη στο πλευρό του Κωνσταντίνου στην πρεμιέρα του! Συγκινητικές στιγμές
Gossip Cam

Οικογένεια Παντελίδη: Σύσσωμη στο πλευρό του Κωνσταντίνου στην πρεμιέρα του! Συγκινητικές στιγμές

Μία γροθιά είναι η οικογένεια Παντελίδη, ειδικά όταν κάποιο από τα μέλη της βιώνει μια σημαντική στιγμή στην επαγγελματική του πορεία. 

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης είχε προ ημερών πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου συμμετέχει, στην Αυτοκίνηση, στο σχήμα του Λευτέρη Πανταζή και του Χρήστου Δάντη. Και φυσικά οι γονείς του δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια έντονη στιγμή του.

Ο Κωνσταντίνος, που ακολουθεί τα χνάρια του αξέχαστου αδελφού του, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους γονείς του, τον αδελφό του Τριαντάφυλλο αλλά και τους θαμώνες του μαγαζιού όταν εμφανίστηκε με την κιθάρα του στη σκηνή και ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη, θυμίζοντας σε όλους πόσο πολύ μοιάζει η χροιά της φωνής τους.

Η Αθηνά και ο Σταύρος Παντελίδης έδειξαν να συγκινούνται αλλά και να νιώθουν περήφανοι για τον Κωνσταντίνο ο οποίος κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα από το κοινό.

Φυσικά, η πρεμιέρα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τους καλλιτέχνες του σχήματος να οδηγούν τους θαμώνες σε ένα τρελό γλέντι μέχρι το πρωί.

Δείτε την γκάλερι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved