Η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου στην πρεμιέρα του Ζορμπά με τον Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο!
Gossip Cam

Η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου στην πρεμιέρα του Ζορμπά με τον Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο!

Από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά το φουαγιέ του θεάτρου στον Ελληνικό Κόσμο από καλλιτέχνες που ήθελαν πολύ να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα του έργου Ζορμπάς σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σκηνοθεσία του πρώτου.

Το εμβληματικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη ανέβηκε στο κέντρο πολιτισμού και πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που ήθελαν να απολαύσουν μοναδικές ερμηνείες και μία μοναδική διασκευή επί σκηνής.

Πρώτη και καλύτερη η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία στην πρώτη πρεμιέρα του έργου όπου επίσης είχε παρευρεθεί είχε μαγέψει τον πρωταγωνιστή της παράστασης Γιάννη Στάνκογλου.

Μάλιστα μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του, εκείνη την ημέρα είχε ποζάρει μαζί της στον φωτογραφικό φακό και είχε ποστάρει στο Instagram σχετική φωτογραφία στην οποία τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς του φίλους δεν άργησαν να έρθουν!

«Τι χαρά η σημερινή μέρα που γνώρισα αυτήν την Γυναίκα με αυτό το μυαλό με αυτήν την γοητεία Μαίρη Χρονοπούλου η παρέα μου σήμερα ήταν όαση !!!#freands #marychronopoulou_official ##happy #proud», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Γιάννης Στάνκογλου.

Χθες το βράδυ, στην επίσημη πρεμιέρα επαναλήφθηκε αυτή η συνάντηση με τον Γιάννη Στάνκογλου να σπεύδει μετά το έργο, κοντά της, για να της μιλήσει και εκείνη με τη σειρά της τον συνεχάρη για την ερμηνεία του. Στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων, δίπλα της, ήταν ο Γιώργος Κωνσταντίνου αλλά δεν ήταν ο μόνος.

Είδαμε να απολαμβάνουν την παράσταση ο παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης με τη Νικολέττα Καρρά, η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Στάνκογλου στο «Αυτή η νύχτα μένει», σε σπάνια εμφάνιση τον Γιώργο Βογιατζή μαζί με τη σύζυγό του Ντιάνα Σκόριτς, την Ταμίλα Κουλίεβα, τον Γιώργο Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλλυ, τη Μαίρη Βιδάλη, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο με τη σύντροφό του, τον Χάρη Ρώμα, τους Ιλάειρα Ζήση-Μαυρίκιο Μαυρικίου, την Ευγενία Δημητροπούλου και τόσους πολλούς ακόμα καλλιτέχνες που κατέκλυσαν το Κέντρο Πολιτισμού.

Φυσικά, μετά το τέλος της παράστασης οι συντελεστές δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους που μαγεύτηκαν από ό,τι είχαν δει.

Ανάμεσα στους συντελεστές εκτός από τον Γιάννη Στάνκογλου ήταν επίσης οι Όλια Λαζαρίδου, Αιμιλιανός Σταματάκης, Ιβάν Σβιτάιλο και Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη θεατρική βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved