Αποκλειστικό: Παίκτρια του Survivor και επιχειρηματίας έκανε μεταμόσχευση μαλλιών
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Παίκτρια του Survivor και επιχειρηματίας έκανε μεταμόσχευση μαλλιών

Αντμετώπιζε πρόβλημα και το σκεφτόταν αρκετό καιρό, πλέον αποφάσισε να το κάνει και το Σάββατο κάθισε στην καρέκλα του γιατρού της για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που βρέθηκε ως παίκτρια πέρυσι στο Survivor και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον χώρο της ομορφιάς έχοντας εδώ και χρόνια το δικό της κομμωτήριο/nails στην περιοχή της Γλυφάδας, το My Room by Elizabeth Elechi.

Η αεικίνητη Ελίζαμπεθ που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως δημοσιογράφος στη Μύκονο και συμμετείχε και σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αραίωσης στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού της και καιρό τώρα σκεφτόταν να προχωρήσει σε επεμβατική θεραπεία για να το λύσει.

Και τελικά το αποφάσισε μέσα σε λίγες μόνο ώρες. 'Ενα ραντεβού με το γιατρό Ιωάννη Παπαγγελόπουλο που έχει χειρουργήσει και αρκετούς επώνυμους και τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι οφθαλμοφανή, την έκανε να πει άμεσα το ναι και να βρεθεί το Σάββατο που μας πέρασε στην καρέκλα του ιατρείου του για την επέμβαση.

Μια διαδικασία που πήγε εξαιρετικά καλά με την ίδια να τους ξαφνιάζει όλους καθώς καθ' όλη την διάρκεια ήταν εξαιρετικά πρόσχαρη και χαλαρή. Και το ίδιο χαλαρά αποφάσισε να μην το κρύψει, όπως άλλοι και άλλες. Πλέον αναρρώνει χωρίς προβλήματα και ετοιμάζεται με πολύ κέφι και ανεβασμένη διάθεση για τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού της που θα γίνουν την Παρασκευή το βράδυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved