Στέφανος Κωνσταντινίδης: Βραδινή έξοδος στην Πάτρα με τη σύζυγό του
Gossip Cam

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Βραδινή έξοδος στην Πάτρα με τη σύζυγό του

Στην όμορφη πόλη της Πάτρας έχουν μετακομίσει και κατοικούν μόνιμα εδώ και λίγα χρόνια ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η οικογένειά του. 

Η καταγωγή της γυναίκας του Μαρίας από εκεί και η δυνατότητα να δώσουν στα παιδιά τους μια άλλη ποιότητα ζωής με καθαρό αέρα, μποστάνι και επαφή με τη φύση και τα ζώα, τους έκανε να πάρουν αυτή τη μεγάλη απόφαση και να εγκαταλείψουν την Αθήνα.

Όχι φυσικά επαγγελματικά. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλόγως με τις συνεργασίες του μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις δύο πόλεις ενώ η γυναίκα της ζωής του εργάζεται και μένει μόνιμα στην Πάτρα.

Πέρυσι ο Στέφανος ανέβαινε κάθε Παρασκευή κει επέστρεφε την Κυριακή το βράδυ. Φέτος που συνεργάζεται με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της "Super Κατερίνα" βρίσκεται στην Αθήνα Δευτέρα με Παρασκευή και με το που τελειώνει η εκπομπή αναχωρεί για να επιστρέψει στην οικογένειά του στην Πάτρα.

Εκεί τον πετύχαμε κι εμείς στο Χάραμα, το μαγαζί που εμφανίζεται από το καλοκαίρι - και συνεχίζει και στο χειμερινό- η Μελίνα Ασλανίδου, έχοντας δίπλα της τον Γρηγόρη Πετράκο, τον Μύρωνα Στρατή και τον Πατρινό σταρ (δικαίως) Αχιλλέα Αγγελόπουλο.

Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί επ' ευκαιρίας του τριήμερου καλέσματος που έκαναν οι επιχειρηματίες Ηλίας και Αλέξανδρος Οικονόμου σε δημοσιογράφους και celebrities για την έναρξη του μαγαζιού και πραγματικά απόλαυσαν το κεφάτο πρόγραμμα που σηκώνει όλο το νυχτερινό κέντρο στο πόδι ως τα ξημερώματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved