Μιμή Ντενίση: Μαθήματα στυλ στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Μιμή Ντενίση: Μαθήματα στυλ στο κέντρο της Αθήνας!

Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Μιμή Ντενίση, όπου βγήκε βόλτα με στενή συνεργάτιδά της. 

Η αγαπημένη θιασάρχης και ηθοποιός λατρεύει το κέντρο της Αθήνας και δεν το έχει εγκαταλείψει ποτέ για κάποιο προάστιο εκτός.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ζούσε πάντα στο κέντρο και πιο συγκεκριμένα στο Πεδίο του Άρεως. Δεν το εγκατέλειψε ποτέ και έχει δηλώσει δημόσια πως δεν αλλάζει με τίποτα την Αθήνα παρά το γεγονός ότι κάποιες γειτονιές τους έχουν υποστεί μεγάλη υποβάθμιση.

Εκείνη, λατρεύει τις βόλτες στο κέντρο, ειδικά όταν είναι ελεύθερη υποχρεώσεων και δεν τρέχει για να προλάβει κάποια δουλειά.

Αυτόν τον καιρό, η Μιμή Ντενίση διανύει μία αρκετά ήρεμη περίοδο και γι' αυτό και απολαμβάνει πιο πολύ τέτοιου είδους βόλτες. Όχι πως δεν είναι δημιουργική! Αυτό δεν μπορεί να σταματήσει, απλώς δεν έχει πιεστικές δεσμεύσεις για κάποια δουλειά και έτσι έχει λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον αξιοποιήσει όπως επιθυμεί.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές της την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ο οποίος την εντόπισε να απολαμβάνει με τη στενή συνεργάτιδά της Νατάσα Μπαρμπουνάκη τον περίπατό τους στο κέντρο.

Κρατιόντουσαν αγκαζέ, μιλούσαν και γελούσαν, δείχνοντας να περνούν πολύ καλά. Και βέβαια, με τέτοιο απαράμιλλο στυλ στο οποίο μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια, η Μιμή Ντενίση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Φορώντας ένα υπέροχο λευκό κοστούμι το οποίο είχε συνδυάσει με άψογα αξεσουάρ, η γνωστή ηθοποιός έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved