Super Κατερίνα: Το πάρτι στο πλατό, η συγκίνηση και το..  γούρι
Gossip Cam

Super Κατερίνα: Το πάρτι στο πλατό, η συγκίνηση και το..  γούρι

Μια μεγάλη γιορτή, η γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η αφορμή για να στηθεί party στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.


Και το gossip-tv.gr ήταν εκεί παρακολουθώντας backstage όλα όσα συνέβαιναν και κατά τη διάρκεια της πετυχημένης εκπομπής του Alpha, αλλά και στα breaks.

Πρωταγωνίστρια, φυσικά, η παρουσιάστρια και εορτάζουσα Κατερίνα Καινούργιου που έλαμπε ντυμένη στα κόκκινα.

Και δεν ήξερε τι την περιμένει κατεβαίνοντας από το καμαρίνι της στο στούντιο αφού οι συνεργάτες της, για να μην προδώσουν τις εκπλήξεις που της είχαν ετοιμάσει, δεν της έδωσαν σκαλέτα εκπομπής. Μάταια η ίδια τη ζητούσε.

Δεν την πήρε ποτέ, όπως ήταν διαμορφωμένη από τους δικούς της ανθρώπους. Κάθε έκπληξη ξεκινούσε με οδηγία από το ακουστικό και χωρίς να γνωρίζει η ίδια τι ακριβώς θα συμβεί και ποιoν θα δει ή θα ακούσει.

Γι' αυτό και η συγκίνηση περίσσευε και ήταν απόλυτα αληθινή. Στο πλατό και στο backstage, φαγητά και γλυκά για όλους με την ίδια την Κατερίνα να έχει ως πρώτο μέλημα να μη μείνει κανείς ακέραστος.

Και παρά το γεγονός ότι αμέσως μετά την εκπομπή θα έφευγε για το αεροδρόμιο για ένα ταξίδι που έκανε δώρο στον εαυτό της -όπως μάθαμε προορισμός της ήταν το Λονδίνο- βρήκε τον χρόνο και να μας μιλήσει αλλά και να ευχαριστήσει για τα δεκάδες δώρα που έφταναν το ένα πίσω απ' το άλλο.

Χρόνια πολλά και καλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved