Ο βιαστικός Τανιμανίδης, ο οικογενειάρχης Χρανιώτης και η σπάνια εμφάνιση του NiVo με την κόρη του!
Gossip Cam

Ο βιαστικός Τανιμανίδης, ο οικογενειάρχης Χρανιώτης και η σπάνια εμφάνιση του NiVo με την κόρη του!

Μπαμπάδες εν... δράσει θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου μιας και τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Χρανιώτης όσο και ο Νίκος Βουρλιώτης, τρέχουν και δεν φτάνουν για τα παιδιά τους! Όμως είναι ο πιο ωραίος μαραθώνιος της ζωής τους!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό παρουσιαστή να τρέχει για να διασχίσει κεντρικό δρόμο στην Αθήνα. Ντυμένος casual και με απαράμιλλο στυλ αλλά και σε πολλή φόρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης προφανώς έτρεχε να... προλάβει κάποιο ραντεβού.

Παρ' όλο που ήταν... κρυμμένος πίσω από τα σκούρα γυαλιά ηλίου του, φυσικά και έγινε αντιληπτός από τους περαστικούς και εννοείται και από τον φωτογραφικό φακό ο οποίος και τον απαθανάτισε μόνο στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Σε πιο χαλαρές στιγμές του και άκρως οικογενειακά βρήκαμε τον Γιώργο Χρανιώτη να απολαμβάνει τις βόλτες του με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Οι δύο γονείς μαζί με τον πιτσιρικά έκαναν τα πρώτα ψώνια των Χριστουγέννων καθώς το καρότσι του μικρού ήταν γεμάτο από σακούλες με πράγματα που είχε επιλέξει η ευτυχής μαμά.

Ένας άλλος μπαμπάς εν δράσει, ο Νίκος Βουρλιώτης χθες το βράδυ έκανε δημόσια εμφάνιση με τη γυναίκα της ζωής του, την κόρη του, Δέσποινα, που είναι μόλις πέντε ετών.

Το free press KOITA παρουσίασε το λεύκωμα "ΕΛΠΙ-ΖΩ" με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία και ο NiVo έδωσε στην εκδήλωση το παρών για να στηρίξει την όλη προσπάθεια.

Φυσικά, η μικρούλα την οποία έχει αποκτήσει ο γνωστός ράπερ με την Όλγα Καρπαθάκη είναι η γυναίκα που τον κάνει... ό,τι θέλει!

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved