Η Μιμή, η Ζήνα, η ανανεωμένη Κωνσταντίνα και η χαρά (που δεν κρύβεται) ενός μέλλοντα μπαμπά
Gossip Cam

Η Μιμή, η Ζήνα, η ανανεωμένη Κωνσταντίνα και η χαρά (που δεν κρύβεται) ενός μέλλοντα μπαμπά

Πανταχού παρών ήταν για ακόμα μία φορά ο φωτογραφικός μας φακός ο οποίος κατέγραψε λαμπερές ή σπάνιες εμφανίσεις και ερωτευμένα ζευγάρια σε τρυφερές στιγμές τους.

 

Είδαμε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα με τίτλο «Τα backstage του ελληνικού σινεμά» πολλές λαμπερές παρουσίες, ανάμεσά τους φυσικά η Μιμή Ντενίση αλλά και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μάλιστα οι δύο κυρίες, όλως τυχαίως είχαν επιλέξει για τις εμφανίσεις τους το μοβ χρώμα που αν το ήξερε η Ρούλα Κορομηλά (η οποία σιχαίνεται το μοβ) σίγουρα θα τις είχε αποτρέψει από το να το φορέσουν.

Σε άλλη παρέα στην ίδια εκδήλωση είδαμε την Έφη Πίκουλα σε σπάνια εμφάνισή της αλλά και μεγάλες μορφές της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου όπως η Άννα Φόνσου, η Μαρία Ιωαννίδου αλλά και τη Νανά Βενέτη όπως και τη Μαρίνα που τη δεκαετία του '70 μεσουράνησε στην ελληνική μουσική σκηνή.

Είδαμε επίσης τη Βίκυ Κάβουρα, τον επιστήθιο φίλο του συγγραφέα και ηθοποιού Σπύρο Μπιμπίλα ενώ η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ελένη Καρακάση, ο Μέμος Μπεγνής και ο Παναγιώτης Πετράκης ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες από το παρελθόν.

Τις τελευταίες μέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε σπάνια εμφάνισή του και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που παραμένει σε φόρμα, παρ' όλο που απέχει από τα γήπεδα. Ο φακός τον εντόπισε να απολαμβάνει τη βόλτα του σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Σε μία από τις πιο λαμπερές πρεμιέρες εξελίχθηκε αυτή που έγινε στον πολυχώρο Tempus Verum Εν Αθήναις για το έργο «Με σιχάθηκα... αλλά και πάλι όχι εντελώς» σε σκηνοθεσία της Κρίστελ Καπερώνη όπου είναι καλλιτεχνικός διευθυντής ο Δημήτρης Λάλος. Ήταν πολλοί οι επώνυμοι φίλοι των δύο καλλιτεχνών που έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο Ντένης Μακρής και πολλοί άλλοι.

Σε έξοδό τους εντοπίσαμε να απολαμβάνουν την ευτυχία τους ο Σάκης Αρσενίου με την αγαπημένη του Λαμπρινή η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, το ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι μας χάρισε και τρυφερά ενσταντανέ καθώς απολάμβανε την όμορφη βραδιά.

Σε επετειακό event είδαμε πολλούς celebrities οι οποίοι σε μεγάλα κέφια έδειξαν να απολαμβάνουν το socializing σε γνωστό κατάστημα στην Αργυρούπολη.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved