It’s Christmas time: Τα ψώνια και οι ετοιμασίες των celebrities για τα φετινά Χριστούγεννα!
Gossip Cam

It’s Christmas time: Τα ψώνια και οι ετοιμασίες των celebrities για τα φετινά Χριστούγεννα!

Μόλις λίγες μέρες έμειναν πριν ζήσουμε για ακόμα μια χρονιά τη μαγεία των Χριστουγέννων και φυσικά άπαντες, celebrities και μη, κάνουν τα ψώνια τους όχι μόνο για να προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα όμορφα δώρα αλλά και για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι! 

Είδαμε τη Μαρία Μπεκατώρου με μία φίλη της να κάνουν ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η όμορφη παρουσιάστρια, χαλαρή και έτοιμη για να ζήσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της, έδειξε να απολαμβάνει αυτή τη βόλτα της.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο είδαμε στυλάτη και σε μεγάλα κέφια την Κλέλια Πανταζή να έχει γεμάτα χέρια με σακούλες από ψώνια τα οποία προφανώς προορίζονται για δώρα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Λίγο πιο πέρα, πάντα στο ίδιο εμπορικό κέντρο εντοπίσαμε στυλάτους και... μοδάτους τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο με την Υβόννη Ντόστα να κάνουν και εκείνοι τα ψώνια τους, περισσότερο για να εμπλουτίσουν, ενόψει γιορτών τις γκαρνταρόμπες τους. Το διάσημο μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων μόδας του εξωτερικού και η σχεδιάστρια και πρώην παίκτρια του My Style Rocks έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, συζητώντας συγχρόνως καθώς χάζευαν τις βιτρίνες.

Με απαράμιλλο στυλ και καλή διάθεση βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων η Σίσσυ Φειδά η οποία παρ' όλο που είναι αχώριστη με την κόρη της Διώνη, αυτή τη φορά εθεάθη μόνη να κάνει τα ψώνια της, ίσως και εκείνα που θέλει να κάνει έκπληξη στη μικρούλα της που είναι όλη της η ζωή.

Χωρίς τα κορίτσια της για ψώνια και η Ιωάννα Μπούκη, σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ η οποία παρέδωσε... μαθήματα στυλ με το εντυπωσιακό καμηλό κουστούμι που φορούσε.

Τα κορίτσια του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα, Αριάνα και Φιλίππα έκαναν τα ψώνια τους σε εμπορικό κέντρο, με την ευτυχισμένη μαμά να έχει αρχίσει προφανώς να μαθαίνει στα κοριτσάκια της τις πρώτες... οδηγίες για το τέλειο shopping therapy. Φυσικά μαμά και κόρες έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, ενόψει Χριστουγέννων που θα είναι φυσικά από τα ωραιότερα της οικογένειας μιας και οι μικρούλες πλέον περπατούν, αντιλαμβάνονται και φυσικά περιμένουν πώς και πώς την άφιξη του Άγιου Βασίλη.

Για ψώνια βρέθηκε και ο Μύρωνας Στρατής ο οποίος φυσικά ως ένας πολύ καλός μάγειρας θέλει να ετοιμάσει κατάλληλα το γιορτινό τραπέζι. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο για ψώνια βρέθηκε και ο Χάρης Γιακουμάτος τον οποίο είχαμε να δούμε πολύ καιρό.

Χωρίς τη χαριτωμένη κορούλα της Έιντα αλλά με απαράμιλλο στυλ εθεάθη η Χριστίνα Κοντοβά να ψωνίζει.

Τέλος, τα τελευταία ψώνια της έκανε σε εμπορικό κέντρο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία πλέον μετράει αντίστροφα για την άφιξη του μωρού της μιας και έχει μπει στον μήνα της. Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε προφανώς τα τελευταία ψώνια πριν ζήσει την ομορφότερη στιγμή της ζωής της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved