Μαρία Μπεκατώρου: Η επική ατάκα της για την εμφάνισή της ως τραγουδίστρια στο Madwalk 2022
Gossip Cam

Μαρία Μπεκατώρου: Η επική ατάκα της για την εμφάνισή της ως τραγουδίστρια στο Madwalk 2022

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Μπεκατώρου τραγουδάει - το έχει κάνει επανειλημμένα στο YFSF- αυτή τη φορά όμως για την ίδια ήταν αλλιώς. 

Δεν το λέμε εμείς. Η ίδια η παρουσιάστρια του The Chase μας το είπε όταν τη συναντήσαμε λίγο μετά το τέλος του Act της στο Madwalk 2022 για τις δημιουργίες της Λένας Κατσανίδου.

Γιατί η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τους ανθρώπους της showbiz που ακόμα αγχώνονται στις πρεμιέρες τους, που είναι τελειομανείς, θα λέγαμε και εργασιομανείς και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Και ναι, είναι σίγουρα η χαρά της ζωής, αλλά είναι και επαγγελματίας και το σκέφτεται πολύ πριν πει το ναι στο οτιδήποτε.

Το παραδέχτηκε κι η ίδια κιόλας όταν ρωτήθηκε γι' αυτό από την κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα «Σκέφτηκα λίγο παραπάνω την πρόταση που μου έκαναν. Εκφράζομαι μέσα από το τραγούδι» ήταν τα λόγια της. Άντε...

Γι' αυτό και μένει για πολλά χρόνια στις συνεργασίες της, τιμάει τον λόγο της και το σκέφτεται πολύ - μα πολύ λέμε- όταν πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση. Και επειδή την ξέρουμε από μικρή -πιο μικρή απ' ότι φαντάζεστε- σας λέμε μετά βεβαιότητας οτι ήταν πάντα έτσι. Ο ίδιος άνθρωπος τόσο πριν, όσο και μετά την επιτυχία της.

Και με μια μοναδική ικανότητα να αυτοτρολλάρεται. Έτσι όταν την πετύχαμε στο Backstage του Madwalk μόλις είχε κατεβεί από τη σκηνή, περιμέναμε πως η πρώτη που θα τρολλάρει την εμφάνισή της on stage θα είναι η ίδια. Και μας επιφύλαξε επική ατάκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved