Μπόμπα- Τανιμανίδης: Μοιράζονται τα πάντα...ακόμα και το παγωτό τους!
NDP PHOTO AGENCY
Gossip Cam

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Μοιράζονται τα πάντα...ακόμα και το παγωτό τους!

Πάνω από έξι χρόνια σχέσης και τέσσερα γάμου μετράνε πια η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Και φτου σκόρδα, είναι κυριολεκτικά αχώριστοι και φουλ ερωτευμένοι, όπως στην αρχή της γνωριμίας τους. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά.

Ως παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης -που ήδη είχε ξεχωρίσει με το World Party- γνώρισε τεράστια επιτυχία παρουσιάζοντας την επιστροφή του Survivor, έγινε γαμπρός (το καλοκαίρι του 2018), επιχειρηματίας (τα πολυάριθμα πια Museum of Illusion σκίζουν ανά τον κόσμο με τελευταία προσθήκη το ολοκαίνουργιο στο Miami), μπαμπάς των δίδυμων κοριτσιών τους, της Αριάννας και της Φιλίππας που βαφτίστηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μύκονο και παραγωγός.

Αφού το Dragon's Den που έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του και αναμένεται να βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες με τη νέα χρονιά είναι δικό του. Not bad...

Παράλληλα και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε να παρουσιάζει τα backstage του The Voice, άνοιξε ένα μαγαζί με healthy burgers και δραστηριοποιείται και δυνατά στο instagram αφού με πάνω από 740.000 followers θεωρείται μια από τις ισχυρές influencers.

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Μοιράζονται τα πάντα...ακόμα και το παγωτό τους!
Η γεύση άρεσε στον Σάκη και δε μπορούσε να μη δώσει και στη Χριστίνα του να δοκιμάσει

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε μια ακόμα δραστηριότητα, άνοιξε μαζί με δύο συνεταίρους, τον Θανάση Ανυφαντή και τον Ηρακλή Ζησιμόπουλο μια gelateria με εργαστήριο σοκολάτας στο κέντρο της Αθήνας, το Mona Lisa. Και εκεί τους συναντήσαμε κι εμείς να στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε όλα. Φουλ ερωτευμένοι,την περισσότερη ώρα ο ένας δίπλα στον άλλον να μοιράζονται ακόμα και το παγωτό τους. Sweet.

Αλήθεια ο super fit Σάκης τρώει σοκολάτες; Δείτε τι μας είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved