Ετοιμόγεννη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνει τα τελευταία ψώνια για το μωρό της πριν τον τοκετό!
Gossip Cam

Ετοιμόγεννη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνει τα τελευταία ψώνια για το μωρό της πριν τον τοκετό!

Αυτές τις μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπαίνει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέον μετράει αντίστροφα για να κρατήσει το μωρό της αγκαλιά. 

Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα ήδη άρχισε τους... περιπάτους που προτείνουν ανεξαιρέτως όλοι οι γυναικολόγοι τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης προκειμένου το μωρό να πάρει τη σωστή θέση και να έρθει ένας όσο το δυνατόν πιο γρήγορος και πιο ανώδυνος τοκετός.

Με την κοιλίτσα της πλέον να είναι... τέρμα φουσκωμένη μιας και μετράει μέρες, αν όχι ώρες για να γεννήσει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθεάθη σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τα τελευταία απαραίτητα ψώνια για να υποδεχτεί όπως ακριβώς θέλει το μωρό της το οποίο και θα ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σε αυτή τη βόλτα της, η Κωνσταντίνα ήταν ντυμένη casual, φορώντας ένα τζιν εγκυμοσύνης, ένα t-shirt με μακριά μανίκια και μία ζακέτα, έχοντας φυσικά απαλλαγεί εδώ και καιρό από τα άβολα τακούνια.

Στις τελευταίες αυτές στιγμές της ως έγκυος, το μόνο που θέλει είναι να νιώθει άνετα και φυσικά ακολουθεί με ευλάβεια τις οδηγίες του γυναικολόγου της ώστε όλα να πάνε καλά τη στιγμή του τοκετού.

Φυσικά, όπως κάθε μέλλουσα μανούλα έχει και εκείνη τις αγωνίες της αλλά και τις... αυπνίες της μιας και οι ετοιμόγεννες δύσκολα καταφέρνουν να κοιμηθούν λόγω... κοιλίτσας. Η χαρά της αναμονής για το μικρούλι της είναι τέτοια που δεν παραπονιέται καθόλου αλλά αντιθέτως περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα ζήσει τη μαγεία της μητρότητας.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια παντρεύτηκε στις 2 Οκτωβρίου με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που και εκείνος φυσικά προετοιμάζεται κατάλληλα για να υποδεχτεί το πρώτο τους παιδί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved