Η πρεμιέρα της Άννας Βίσση, η βόλτα του Φάνη Μουρατίδη και η αγκαλιά Δάντη - Ασημίνας Χατζηανδρέου
Gossip Cam

Η πρεμιέρα της Άννας Βίσση, η βόλτα του Φάνη Μουρατίδη και η αγκαλιά Δάντη - Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε σε διάφορα events αυτές τις ημέρες και εξασφαλίσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ξεκινώντας, να σας πούμε ότι η Άννα Βίσση -επιτέλους- έκανε πρεμιέρα στο Hotel Ερμού, με πολύ ροκ διάθεση και όρεξη να βάλει «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα.

Εκεί, βρέθηκε πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του την τραγουδίστρια και πέρασε φανταστικά με τις επιτυχίες της!

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα της ένα αστραφτερό κοστούμι και από μέσα ένα πουκάμισο με animal print.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε και τον Φάνη Μουρατίδη ο οποίος έκανε τη βόλτα και τα ψώνια του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, λίγο μετά το φινάλε της άκρως επιτυχημένης σειράς Maestro, στην οποία συμμετείχε.

Επίσης, βρεθήκαμε και στη συναυλία του Χρήστου Δάντη, στην καρδιά του Χριστουγεννιάτικου χωριού που διοργάνωσε ο Δήμος Καισαριανής στο πάρκο “Τα Ξύλινα”, όπου τραγούδησε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του Αγώνα Δρόμου Φιλανθρωπικού σκοπού τον οποίο διοργάνωσε το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής, υπέρ της ενίσχυσης του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Εκεί ήταν και η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά, διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού, μετά τον τσακωμό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved